Der er et stort derby i vente på Anfield mellem Liverpool og Man Utd. Stiller du et hold på kampen via Lynholdet*.dk giver Danske Spil* dig et freebet på 100 kr. 

Kampene mellem Liverpool og Manchester United har masser af historie bag sig, og i de senere år er styrkeforholdet mellem klubberne blevet udjævnet en del, hvilket gør kampene ekstra spændende. Liverpool har under Jürgen Klopp fået rigtig godt gang i offensiven, mens optimismen i Manchester er vokset en del efter tilgangen af Jose Mourinho, Zlatan og Pogba. Der venter derfor en meget spændende og jævnbyrdig kamp på Anfield, hvor det er meget svært at udpege en vinder.

Scor et freebet via Lynholdet*.dk

Lynholdet*.dk er et dagligt managerspil om kontante præmier, hvor man sætter sit hold til en enkelt runde - eller i dette tilfælde én enkelt kamp. Indsætter du 100 kr. på din Lynholdet-konto og sætter dit hold til denne kamp, så får du efterfølgende et freebet på 100 kr. til Danske Spil*.
Der er tale om et specielt 7-mands-spil. hvor man blot skal vælge 1 angriber, 3 midtbane, 2 forsvar og 1 målmand ud fra et budget på 50 mio.

Sådan gør du: 

  • Log ind på Lynholdet*.dk
  • Indsæt minimum 100 kr. på din Lynholdet-konto
  • Vælg LIV-MAU 100 kr. og sæt dit hold
  • Du får efterfølgende et freebet til Danske Spil* senest onsdag
Liverpool Uafgjort Manchester United
2,15 3,50 3,40
Danske Spil
Danske Spil Danske Spil