Her får du odds og optakt til Liverpool – Everton. I optakten kan du se de bedste odds samt læse to eksperters udsagn om kampen. 

Der er dømt Merseyside-derby, når Liverpool og Everton tørner sammen på søndag den 24. april. Der er ikke kun æren på spil, men også uhyre vigtige point i hver sin ende af tabellen. 

Foruden de bedste odds på Liverpool – Everton får du i optakten også ekspertudtalelser fra engelske Declan Carr og vores egen Premier League-ekspert Fønix. Nærmere introduktion om englænderen følger længere nede i optakten. 

Odds på Liverpool – Everton

BetXpert har fundet de bedste odds til Liverpool – Everton. Premier League-kampen spilles søndag klokken 17.30, og du kan følge den på See samt Viaplay. 

Odds på Liverpool - Everton: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Uafgjort 7,50
Everton 18,98
Odds på Liverpool - Everton: Asian handicap Højeste odds Bookmaker
Liverpool (-1,5 Asian handicap) 1,59
Everton (+1,5 Asian handicap) 2,49
Odds på Liverpool - Everton: over/under mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,47
Under 2,5 mål 2,85
Over 3,5 mål 2,21
Under 3,5 mål 1,77
Odds på Liverpool - Everton: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 2,18
Nej 1,78
Odds på Liverpool - Everton: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 1,68
Fabinho scorer 6,00
Virgik van Dijk scorer 6,50
Richarlison scorer 5,60
Anthony Gordon scorer 8,40
Séamus Coleman scorer 34,00

OBS: Odds på Liverpool – Everton er fra fredag den 22. april klokken 14.17. 

Odds på Liverpool – Everton hos ComeOn

Bookmakernes Liverpool - Everton odds taler sit tydelige sprog: Her er tale om David mod Goliat. Bedste odds på Liverpool-sejr er således 1,21 hos blandt andre ComeOn*. Højeste odds på Everton er intet mindre end 18,98 hos Cashpoint*. Tror du på krydset, bør du spille hos Betfair Sportsbook*, som har odds 7,50. 

Declan Carr: Regner med en rodet kamp

BetXpert rakte ud til Declan Carr, Liverpool-fan, freelance sportsjournalist og Liverpool-reporter for VAVEL, Liverpool Echo med mere. Englænderen forventer ikke at se nogen skøn kamp søndag aften.

Taget i betragtning af, hvor vigtig et opgør det er, hvilken slags kamp forventer du så at se?

- Jeg forventer en rodet kamp, da disse Merseyside-derbyer aldrig er nemme. 

Det varierer meget, om disse kampe mellem Liverpool og Everton er målrige eller målfattige; hvad forventer du dig af dette opgør?

- Det kommer fuldstændig an på, hvordan Everton vælger at gribe kampen an. 

- Everton kæmper jo en kamp om at undgå nedrykning, hvorfor de har mindst lige så meget brug for pointene, som Liverpool har. Jeg forventer en hård kamp – ikke mindst fordi Liverpool har spillet mange kampe på det seneste.

Frygter du, at Liverpool-spillerne vil komme under et ekstra negativt pres, hvis Manchester City som forventet vinder hjemme over Watford på lørdag?

- Der er helt sikkert et ekstra pres for at vinde, hvis Manchester City slår Watford, men jeg er fortrøstningsfuld om, at Liverpool godt kan håndtere det. De har været i den situation før, og de vil gøre alt for at være i en position til at overhale City, skulle Pep Guardiolas mandskab snuble på et tidspunkt. 

Fønix: Held – og utrolig meget af det!

For at få lidt indsigt i Evertons situation tog BetXpert-redaktionen også kontakt til sitets Premier League-ekspert Fønix. Han er ikke lutter positivt stemt overfor Frank Lampard og hans blå mandskab.

Everton kæmper lidt i bunden af tabellen, men fik senest et udmærket 1-1-resultat hjemme mod Leicester; hvori består de blås chancer for point i dette opgør, som du ser det?

- Held – og utrolig meget af det! Everton kan måske score, hvis Richarlison og Anthony Gordon kæmper en ihærdig kamp i Evertons offensiv, men de er ret alene om det. 

- Midtbanen og forsvaret er simpelthen for elendig, og det skyldes nok en smuk kombination af for dårlige spillere, og at Frank Lampard ikke er nogen stjerne til at strukturere en solid defensiv. 

- Leicester kunne ikke helt ufortjent have været oppe 2-0 efter ti minutter og havde flere store afbrændere i kontraspillet efterfølgende. Det sidste evner Liverpool til UG, men gense eventuelt Leicesters mål. Det er meget lig, hvordan Liverpool sætter deres angreb op. Bare bedre.

Bussen bliver kørt ind

Premier League-eksperten tror ikke, at vi skal forvente et festfyrværkeri af en kamp, hvor det ene angreb bølger frem efter det andet – i hvert fald ikke angreb fra begge mandskaber.

Kommer vi til at se et Everton-hold parkere bussen i 90 minutter, så længe de har point på vej i banken? Eller er de nødt til at vise lidt mere tænder for ikke bare at stå og parere?

- Uden tvivl (Everton vil parkere bussen, red.). Everton går ind i et hårdt program, hvor Burnley (nærmeste nedrykningskonkurrenter, red.) har et meget bedre af slagsen. Alle point er derfor vigtige for Everton. De vil ikke risikere at løbe ind i en åben kniv ved at angribe Liverpool på Anfield. De vil håbe på en kontra eller en dødbold.

Spiltanke til Liverpool – Everton: Over 3,5 mål

Vi bad også Fønix forholde sig til over/under, og her mener eksperten, at der sagtens kan være lidt værdi at hente i over 3,5 mål.

Liverpool - Everton: Over 3,5 mål til odds 2,21 hos NordicBet*

Det lugter fælt af en Everton-afklapsning à la den, Liverpool lige har givet Manchester United. Det omvendte opgør mod Everton endte da også 4-1.

Over 3,5 mål til 2,17 ved Marathonbet* ser ikke helt dumt ud - og det er endda steget, fra markedet åbnede omkring de 1,97.

Stigningen skyldes måske, at folk tænker ,at Everton altid vil kæmpe bravt, og at Liverpool onsdag møder Villarreal i Champions League.

Men Liverpool satser hårdt på alle fronter i jagten på en legendarisk Quadruple, og truppen er imponerende bred. Og så er det et derby.

Spil på over 3,5 mål hos NordicBet

Liverpool - Everton: trupnyt og startopstillinger

Til sidst i denne Liverpool - Everton optakt får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Liverpool
Manager Jürgen Klopp må undvære angriberen Roberto Firmino, men har ellers en fuld trup til rådighed 

Bud på Liverpools startopstilling (4-3-3):
Alisson; Robertson, Dijk, Konaté, Alexander-Arnold; Keïta, Fabinho, Henderson; Díaz, Jota, Salah

Everton
Frank Lampard har en del flere fravær at tænke på. Tom Davies, Nathan Patterson og Andros Townsend er definitivt meldt ude. Angriberen Dominic Calvert-Lewin er i bedste fald tvivlsom. 

Bud på Evertons startopstilling (5-4-1):
Pickford; Mykolenko, Godfrey, Keane, Mina, Coleman; Iwobi, Delph, Allan, Gordon; Richarlison