Lørdag eftermiddag klokken 13.30 venter et interessant opgør i Premier League, hvor Arsenal får besøg af Manchester United på Emirates. BetXpert har fundet udvalgte odds på Arsenal - United samt interviewet Fønix og Svante Wettergren.

Der er stadig spænding om både mesterskab og top-4 i den engelske Premier League med få spillerunder tilbage. Tottenham indtager 4.-pladsen med 57 point. Rivalerne fra Arsenal har samme pointantal på 5.-pladsen, og på 6.-pladsen finder vi Manchester United, der har 54 point og i øvrigt har spillet en kamp mere end de to Londonklubber.


Mens Manchester United blev ydmyget på udebane i midtugen med et 0-4-nederlag til Liverpool, gik det en del bedre for Arsenal i deres udebanekamp onsdag mod Chelsea. Her sejrede Arsenal med 2-4, hvilket var deres anden sejr på stribe på Stamford Bridge. Arsenal havde inden kampen ellers tabt tre kampe i træk. 

Odds på Arsenal - Manchester United

Nedenfor finder du de bedste odds på Arsenal - United. Der er kampstart lørdag eftermiddag klokken 13.30, og du kan se med direkte på TV3+ og Viaplay. Den bliver også vist på Viasat Ultra HD, hvis du har adgang til den kanal. 

Odds på Arsenal - United (1X2) Højeste odds Bookmaker
Arsenal 2,13
Uafgjort 3,75
Manchester United 3,76
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,97
Under 2,5 mål 2,02
Arsenal - Man United odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,75
Nej 2,15
Målscorer i Arsenal - Manchester United Højeste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo scorer 2,85
Gabriel Martinelli scorer 3,20
Eddie Nketiah scorer 3,50
Emile Smith Rowe scorer 3,75
Bruno Fernandes scorer 3,75
Bukayo Saka scorer 3,95
Jadon Sancho scorer 6,00
Granit Xhaka scorer 13,00

Odds på Arsenal - Manchester United er senest opdateret torsdag den 21. april klokken 12.15.


Fønix: "Tottenham stadig favorit til 4.-pladsen"

BetXperts fodboldekspert Fønix dækker Premier League her på BetXpert, og han tror på, at Arsenal tager de tre point lørdag, omend han ikke synes de odds 2,13 på Arsenal er imponerende.

- Det omvendte opgør endte 3-2 til United, og noget lignende forventer jeg, vil ske igen, men bare til Arsenal i stedet. Oddset på dem er dog ikke voldsomt, men omvendt er Manchester United i en elendig forfatning, efter de igen igen blev klædt af af ærkerivalerne fra Liverpool, fortæller Fønix og fortsætter:

- Rangnick har skuffet fælt med sin famlende taktik, og nu er Erik ten Hag officielt den nye manager i United efter denne sæson, så hvordan påvirker det spillerne? Nogen vil sikkert kæmpe for deres fremtid, og andres niveau vil falde, hvis de er trætte af situationen. 

Arsenal hentede en flot sejr på 2-4 onsdag aften på Stamford Bridge, hvilket i øvrigt var deres anden i træk på Broen. Hvad hæftede du dig ved i den kamp, og hvor efterlader det Arsenal i top-4-ræset?

- At Arteta fandt en ny løsning på sit Tomiyasu-, Tierney- og Partey-problem, og det så ud til at virke. White spiller rollen som "Tomiyasu" bedre end Soares. Det giver samtidig mere frihed til Tavares i det offensive, hvor han er bedst. Dermed har Arteta løst ubalancen med de to offensive backs, fortæller Fønix og fortsætter:

- Centralt fik Arteta også styr på balancen ved - overraskende - at sætte Elneny som 6'er. Den har Lokonga og Xhaka dækket i Parteys fravær, men det er ikke deres favoritposition. Tomiyasu er snart tilbage, men det er tvivlsomt, om Partey får flere kampe i denne sæson.

- Tierney er ude, Arsenals trup er ikke bred, og jeg har tvivl om, hvor holdbar Elneny-løsningen er. Som i min midtvejsstatus har jeg stadig Tottenham som favorit til 4.-pladsen, og så har jeg Chelsea til at slutte treer. Men hvis lappeløsningerne holder, og de andre dummer sig, som de gør, er det ikke umuligt, lyder det fra Fønix.

Wettergren: "Chancen for top-4 er forpasset"

BetXpert har også interviewet Svante Wettergren, der er journalist samt stifter og medejer af United-mediet Red Devils DK. Wettergren er optimist, men også realist. Han tror ikke længere på, at United slutter i top-4. 

- Som fan slipper man nok aldrig optimismen helt. Og skulle vi gå hen og vinde over Arsenal på lørdag, vil mange nok få fornyet håb, siger Svante Wettergren og fortsætter:

- Men skal vi være realistiske, så er chancen for top-4 forpasset. Og det var den også inden nederlaget til Liverpool.

- Man kan hurtigt fremhæve, at vi rent faktisk kun er én sejr fra 4.-pladsen, men for at bevare optimismen skal man nok glemme Uniteds form det sidste lange stykke tid, at Arsenal og Spurs har en kamp i baghånden, og United fortsat mangler at møde netop Arsenal og Chelsea.

Hvad forventer du dig af lørdagens kamp på Emirates, hvor United møder et Arsenal-hold, der onsdag vandt mod Chelsea på Stamford Bridge?

- United har vundet én kamp den seneste måned. En kneben sejr over Norwich, hvor spillet ikke var prangende. I øjeblikket er forventninger ikke noget, man har, fortæller Svante Wettergren og uddyber:

- Det er noget, man prøver at undgå. Det er hverken håb eller lyst, der på lørdag får mig til at sidde foran fjernsynet. Det er ren pligt. Jeg håber da, at United kan gøre mine deprimerende forudsigelser til skamme. Men det mest realistiske er nok, at vi ser et ugideligt hold, der taktisk ikke ved, hvad de skal, og at Arsenal forholdsvis let får kørt en sejr sikkert hjem, lyder det pessimistisk fra Svante Wettergren.

Red Devils DK-stifteren mener, at eneste mulighed for et positivt United-udbytte af lørdagskampen er, hvis de møder op mentalt og viser ærgerrighed. 

- Normalt ville man kunne fremhæve taktiske dispositioner eller spillere, der burde komme i aktion. Men vi er forbi det punkt. Vi er tilbage til det, som Ole Gunnar Solskjær blev ved med at snakke om — og som har manglet i store dele af denne sæson — "desire". United-spillerne har i alt for mange kampe lignet nogen, der allerede er gået på ferie.

- Skal vi have noget med fra den her kamp, er det allervigtigste, at de møder op rent mentalt og viser ærgerrighed. Vi så det i de første 20 minutter af anden halvleg mod Liverpool, hvilket var ganske overraskende, da det har været et sjældent syn det sidste lange stykke tid, fortæller Svante Wettergren.

Bud på startopstillinger

Arsenal: Ramsdale - White, Holding, Gabriel, Tavares - Xhaka, Elneny - Saka, Ødegaard, Smith Rowe - Nketiah

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Telles - Matic, McTominay - Elanga, B. Fernandes, Sancho - Ronaldo 

Arsenal er som nævnt fortsat uden Kieran Tierney og Thomas Partey, mens Takehiro Tomiyasu er tvivlsom.

Manchester United er uden Fred, Paul Pogba, Edinson Cavani og Luke Shaw til kampen, men til gengæld forventes det, at Ronaldo er med igen lørdag. Ronaldo var ude i midtugen grundet en tragisk hændelse i privatlivet. Mandag skrev Ronaldo på Instagram, at han og kæresten Georgina Rodriguez havde mistet deres nyfødte søn.