Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Sevilla kan onsdag aften på St. Jakob-Park i schweiziske Basel fuldføre et enestående hattrick i Europa

League-turneringen.

Den spanske klub har vundet turneringen i både 2014 og 2015 og kan således vinde turneringen for tredje gang i træk og femte gang i alt indenfor de seneste 11 sæsoner. I år står der ydermere en plads i Champions League på højkant til vinderen af turneringen, så Liverpool og Jürgen Klopp vil selvfølgelig give Sevilla kamp til stregen.

Og både Danske Spils oddssættere og Oddset-spillerne forudser, at missionen lykkes for Klopp og co.

- 75% af omsætningen kommer på, at Liverpool i sidste ende vil løfte Europa League-trofæet, mens

kun 25% spiller på en Sevilla-triumf siger Hans-Henrik Busk Stie Content Manager på Oddset.

- Liverpool har altid været en yderst populær klub blandt Oddset-spillerne, og den samlede sejr over Dortmund i kvartfinalen har blot øget spilinteressen for ”The Reds”. På trods af Sevillas imponerende statstik i Europa League-sammenhæng, nærer de forsvarende spanske Europa League-mestre altså langt fra den samme tillid blandt Oddset-spillerne som Liverpool. 

- Den noget ensidige spiltendens mod en europæisk triumf for Liverpool er lettere overraskende i en objektivt set meget lige finale, fortæller Hans-Henrik Busk Stie. 

Hvem vinder Europa League 2015/16?

Liverpool er svage favoritter i odds 1,70, mens et Sevilla-hattrick står til odds 2,05. Liverpool-sejr i ordinær spillertid er odds 2,20 værd, mens der er odds 3,40 på uafgjort og odds 3,30 på sejr til Sevilla. 

Spil på Europa League-finalen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/europa-league