Livebet er i fokus hos NordicBet* – den 17. maj er partydag hos NordicBet*. Her spilles finalen i verdens største klubturnering Champions League. Barcelona og Arsenal tørner sammen og så er det bare med at gøre indhug i de bedste pladser i stuen foran alteret!

På Champions League finaledagen tilbyder NordicBet* en stor bonus. Hvis vore kunder gør et indskud på 200 kr. i vores nye Live Bet sektion i 1. halvleg af kampen mellem Barcelona og Arsenal vil du automatisk inden en halv time få 200 kr. i bonus tillagt din konto. Så kan man i god tid påtænke hvordan man anvender bonussen i 2. halvleg.

Selvom vi har været i luften med enkelte livekampe før onsdagens Champions League finale vil vi markere 17. maj som den officielle lancering af NordicBets livebetting og kampagnen vil løbe indtil VM i fodbold starter 9. juni. Igennem denne periode frem til kick off i Tyskland vil vi løbende have flotte aktiviteter og bl.a tilbyde kampe med højere tilbagebetaling end normalt. På NordicBet* LiveBet vil der altid være høje odds.

NordicBets odds på Champions League finalen:

Barcelona-Arsenal 2.00 – 3.10 – 3.90

Vores gamle slogan – ikke størst, men først – kommer igen til overfladen, da NordicBet* allerede FØR onsdagens Champions League finale har odds på den næste vinder af Champions League 2006-07. Vi tror på Barcelona og Chelsea som favoritter, men har også odds på de skandinaviske deltagere. De danske mestre fra FC København giver hele 500 gange pengene igen, hvis de chokerer og står med pokalen i maj måned 2007 som vinder af turneringen.

Med den officielle lancering af LiveBet på NordicBet* gør vi også opmærksomhed på lanceringen af vores nye hjemmeside, som har fået en fantastisk modtagelse. Bedre overskuelighed, flere nyheder på front sitet og langt bedre navigation. Vi takker for en mængde mails fra tilfredse kunder.

Check hjemmesiden ud på www.nordicbet*.com!