Verdens største spilleselskab, Ladbrokes tilbyder nu danskerne spil på verdens mest kendte børsmarkeder. Ladbrokes tager bl.a. imod spil på stigninger eller fald i Londons FTSE og New Yorks DOW Jones indekser og det hele foregår online og LIVE.

Ladbrokes Finans er blevet udviklet med anvendelse af Macromedias Flash software, som giverne brugerne muligheden for at opleve det mest avancerede og innovative spilprodukt på markedet.

Man kan spille på hvordan børsmarkederne vil svinge enten på time- eller dagsbasis via både faste odds og bevægelige odds. Og helt banebrydende kan man også spille på, hvordan markedet vil svinge hvert 5. minut.

Ladbrokes Finans er blevet kåret som årets nye spilleprodukt i 2005 af det ansete spillemagasin, Egaming News!

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”Vi lancerede Ladbrokes Finans i England i august og til dags dato har vi allerede omsat for over 60 millioner kr. Vi har observeret at spillet ikke blot tiltrækker børsfolk, bankfolk osv., men faktisk når ud til et langt større publikum af folk som mere på hobbybasis interesser sig for børs- og aktiespekulation. I Danmark har vi jo gennem de seneste år set stor interesse for bl.a. TV2’s aktiespil m.v. så vi har en klar forventning om at danskerne også vil finde det spændende at kunne oddse på børsmarkeder.”

Richardt Funch fortsætter ” På længere sigt vil det naturligvis være interessant at udbygge Ladbrokes Finans til også at kunne tilbyde spil på bl.a. det danske OMXC2-indekset”

Mere info om Ladbrokes Finans kan findes på Ladbrokes.com under Finans.