Den kommende uge på TV 2 SPORT byder som sædvanlig på masser af LIVE sport. Vi skyder NHL i gang og følger SAS Ligaen og Champions League i både fodbold og bordtennis.

TV 2 SPORT skyder NHL-sæsonen i gang
I næste uge er der sæsonpremiere i den nordamerikanske National Hockey League, som fremover kan følges live på TV 2 SPORT. Aftalen gælder for de kommende fire år, og dermed kan seerne glæde sig til masser af NHL-kampe fra verdens bedste ishockeyliga. I de seneste år har flere danske profiler fået succes på den anden side af Atlanten.

Således blev Frans Nielsen og Jannik Hansen de første danskere i NHL, da de i 2007 debuterede for New York Islanders og Vancouver Canucks. Sidste år blev den tidligere Rødovre-spiller Mikkel Bødker udtaget til Phoenix Coyotes, og i januar kunne en fjerde dansker skrive NHL på visitkortet – nemlig Peter Regin, som fik debut hos Ottawa Senators.

Derudover er Lars Eller og Philip Larsen på vej ind i ligaen. TV 2 SPORT skyder sæsonen i gang på næste fredag med hele tre live-kampe. I første spillerunde er udvalgte kampe henlagt til Europa for at øge interessen blandt det europæiske publikum.

Chicago Blackhawks og Florida Panthers tørner sammen kl. 17.55 i Hartwall Arena i Helsinki, og kl. 20.55 lægger Globen i Stockholm is til mødet mellem St. Louis Blues og Detroit Red Wings. Begge kampe kan følges live på TV 2 SPORT, og det samme gælder opgøret kl. 01.25 mellem Pittsburgh Penguins og New York Rangers i Mellon Arena i Pittsburgh. Udover NHL følger TV 2 SPORT naturligvis også den hjemlige AL-Bank Liga i denne sæson, så der er masser at glæde sig til for danske ishockeyfans!

UEFA Champions League og Europa League
Gruppespillet i de to bedste europæiske klubturneringer, UEFA Champions League og UEFA Europa League, er i fuld gang – og i den kommende uge er der kampe både tirsdag, onsdag og torsdag. Champions League-gruppespillets anden runde byder tirsdag aften på to live-kampe på TV 2 SPORT:

Kl. 18.25 får russiske Rubin Kazan besøg af Inter, og kl. 20.40 mødes FC Barcelona og Dynamo Kiev på Camp Nou. Onsdag kl. 20.40 danner en anden af verdens mest berømte arenaer, Old Trafford, rammen om mødet mellem Manchester United og Wolfsburg. Begge aftener er der optakt fra kl. 20.20 med Claus Elming og Martin Laursen. Tirsdag er Michael Schjønberg desuden i studiet, mens Poul Hansen er klar med analyse og kommentarer om onsdagen. Husk, at begge Champions League-kampe også kan ses live i HD-kvalitet på TV 2 SPORT HD.

Torsdag sender TV 2 SPORT direkte fra den tidligere UEFA Cup, som nu er blevet til UEFA Europa League. Hamburger SV tager hjemme på HSH Nordbank Arena imod Hapoel Tel Aviv – og du kan følge kampen fra kl. 21.

Yderst tæt løb i toppen af SAS Ligaen
Med ni runder og mere end en fjerdedel af SAS Liga-sæsonen spillet, er der særdeles stor jævnbyrdighed i den øverste halvdel af den bedste fodboldrække. Kun få point skiller de fem bedst placerede hold, og dét er med til at øge spændingen i de kommende uger.

Mandag aften er topholdet Esbjerg værter på Blue Water Arena, hvor AGF – en anden af sæsonens helt store overraskelser - kommer på besøg. Hvis AGF havde besejret FC Midtjylland i sidste runde, havde der været tale om et sandt topopgør mellem nummer et og to. Nu er århusianerne rykket ned på femtepladsen efter to nederlag i træk, mens Esbjerg har overrasket alle eksperter ved at erobre førstepladsen. Vestjyderne, hvis ambition er en plads i top 6, har vundet de seneste fem kampe i træk.

Der er med andre ord lagt op til en særdeles spændende kamp i MandagsBold, der som altid starter med optakt direkte fra stadion kl. 18.30 på både TV 2 SPORT og TV 2 SPORT HD. Ugen byder også på LørdagsBold, hvor det igen er AGF der er i fokus. Århusianerne tager imod SønderjyskE, og vi varmer op til kampen direkte fra NRGi Park kl. 16.30. Søndag er der live-dækning af kampen mellem FC Midtjylland og HB Køge på MCH Arena i Herning kl. 15.55.

Fodbolden ruller dog allerede fra kl. 13.45, når AC Horsens får besøg af Viborg i 1. division, hvor det også er marginalerne, der tæller i toppen af tabellen. Der er således udsigt til endnu en uge med stor spænding på de danske stadioner – og TV 2 SPORT er som sædvanlig med helt tæt på!

Næste mål for Maze: Champions League-guld
På næste lørdag kan seerne opleve blandt andre det danske bordtennis-ikon Michael Maze, som fornylig slog sin stjernestatus fast ved at vinde EM-guld i Tyskland. Nu gælder det Champions League, hvor den nyslåede europamester og hans holdkammerater fra Roskilde Bordtennis skal forsøge at slå spanske Cajasur Priego i sæsonens første hjemmekamp - og dermed bane vejen for dansk sejr i den prestigefyldte europæiske klubturnering.

Michael Maze har tidligere været med til at vinde Champions League, nemlig da han som 18-årig spillede double med Vladimir Samsonov i Borussia Düsseldorf. Udover Michael Maze kan Roskilde Bordtennis mønstre stærke spillere som Finn Tugwell, Allan Bentsen og ikke mindst klubbens nye koreanske spiller Oh Sang Eun, der er nummer 10 på verdensranglisten.

Følg Roskildes første hjemmekamp i Champions League mod spanske Cajasur Priego lørdag den 3. oktober kl. 19.30 direkte på TV 2 SPORT.

VM-finale i squash live på TV 2 SPORT
Danmark er i næste uge vært for verdensmesterskaberne i squash for herrehold, og TV 2 SPORT sender direkte fra lørdagens finale i det nye Squashcenter Danmark i Odense. Turneringen finder sted samtidig med IOC-kongressen i København, hvor det med overvejende sandsynlighed bliver besluttet, at netop squash bliver en ny olympisk idrætsgren fra OL i 2016.

Danmark er ved VM-lodtrækningen endt i en 3-nationers pulje sammen med Irland og Frankrig, og især franskmændene ventes at blive en vanskelig opgave for det danske landshold. Der deltager i alt 28 nationer i turneringen, heriblandt USA, Japan, Tyskland, Frankrig, Italien, Malaysia, Australien, Sverige og ikke mindst de forsvarende mestre fra England.

Derudover stiller Egypten med et sensationelt stærkt hold med hele tre topplacerede spillere på verdensranglisten. Skal man tro bookmakerne, er Egypten da også et af de hold, der har størst chance for at rejse hjem fra Odense med guldmedaljer i kufferten. Finalen kan følges direkte på TV 2 SPORT på næste lørdag kl. 13.

AaB og FCK mødes i Jack & Jones Ligaen
Efter en spændende uge med masser af kvindehåndbold fra GF World Cup i Århus retter vi i næste uge blikket mod den danske herrehåndboldliga, Jack & Jones Ligaen, hvor FCK Håndbold møder AaB onsdag aften. Efter tre spillerunder har FCK vundet to af tre kampe – begge på hjemmebane – mens gæsterne fra AaB, der har haft store problemer med angrebsspillet i denne sæson, kun kan mønstre en enkelt sejr.

Træner Peter Bredsdorff-Larsen har derfor hårdt brug for point i onsdagens opgør, hvis nordjyderne skal op blandt de otte bedste i tabellen og dermed sikre sig en plads i slutspillet. Men det er et stærkt FCK-mandskab, der stiller op hjemme i Frederiksberg Opvisningshal. Holdet er til den nye sæson blevet forstærket med blandt andre den tidligere FC Barcelona-målmand Kasper Hvidt og den norske stjernespiller Erlend Mamelund, der har en fortid i Flensburg-Handewitt.

TV 2 SPORT sender ligakampen mellem FCK og AaB direkte onsdag kl. 18.20.

Næste uges live-events på TV 2 SPORT:

MANDAG 28. SEPTEMBER
18:30 FODBOLD SAS Ligaen: MandagsBold*
18:55 FODBOLD SAS Ligaen: Esbjerg - AGF*
20:55 FODBOLD SAS Ligaen: MandagsBold*
02:30 AMR. FODBOLD NFL: Dallas Cowboys - Carolina Panthers*

TIRSDAG 29. SEPTEMBER
18:25 FODBOLD UEFA Champions League: Rubin Kazan - Inter
20:40 FODBOLD UEFA Champions League: FC Barcelona - Dynamo Kiev*

ONSDAG 30. SEPTEMBER
18:20 HÅNDBOLD Jack & Jones Ligaen: FCK - AaB
19:00 HESTESPORT Trav: Ugens V5-løb fra Billund**
20:40 FODBOLD UEFA Champions League: Manchester United – Wolfsburg*

TORSDAG 1. OKTOBER
21:00 FODBOLD UEFA Europa League: Hamburger SV - Hapoel Tel Aviv
22:00 GOLF US PGA Tour: Turning Stone Resort Championship**

FREDAG 2. OKTOBER
17:55 ISHOCKEY NHL: Chicago Blackhawks - Florida Panthers
20:55 ISHOCKEY NHL: St. Louis Blues - Detroit Red Wings
22:00 GOLF US PGA Tour: Turning Stone Resort Championship**
01:25 ISHOCKEY NHL: Pittsburgh Penguins - New York Rangers

LØRDAG 3. OKTOBER
13:00 SQUASH VM for herrehold: Finale
16:30 FODBOLD LørdagsBold*
16:55 FODBOLD SAS Ligaen: AGF – SønderjyskE*
19:00 FODBOLD LørdagsBold*
19:30 BORDTENNIS Champions League: Roskilde - Cajasur Priego
22:00 GOLF US PGA Tour: Turning Stone Resort Championship**

SØNDAG 4. OKTOBER
13:45 FODBOLD 1. division: AC Horsens - Viborg
15:55 FODBOLD SAS Ligaen: FC Midtjylland - HB Køge
18:50 AMR. FODBOLD NFL: New England Patriots - Baltimore Ravens*
22:15 GOLF US PGA Tour: Turning Stone Resort Championship**

* Sendes også direkte på TV 2 SPORT HD
**Sendes kun direkte på TV 2 SPORT HD

- Se hele programmet på tv2sport.dk/tv eller tekst-tv fra side 300.

Kilde: tv2sport.dk

BetXpert TV-guide her:

http://www.betxpert.com/tv.asp?sport=all