Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Onsdag aften gjorde Lionel Messi det igen.

Den lille argentiner tryllebandt en helt fodboldverden med sine to scoringer og fabelagtige spil for FC Barcelona imod Bayern München i de to klubbers første møde i sæsonens Champions League-semifinale.

FC Barcelonas sejr på 3-0 over sydtyskerne gør, at catalanerne allerede står mere end 1½ ben i Champions League-finalen. Lionel Messi har stor andel af denne succes, og har været i aldeles forrygende form de sidste par måneder for FC Barcelona.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har de seneste fem år fordelt det eftertragtede Ballon d’Or-trofæ fra FIFA imellem sig. De seneste to år med portugiseren som vinder. Danske Spil* mener dog, at Ronaldos sejrsstime bliver brudt denne sæson af argentinske Messi.

- Lionel Messi skal i vores bog være klar favorit til at sikre sig den gyldne bold for næsen af Ronaldo i dette kalenderår. ”The treble” ligger for fødderne af Messi og FC Barcelona, da holdet pt. er favorit til at vinde både den spanske liga, pokalturnering og Champions League. Får Messi held med at føre FC Barcelona til alle tre titler, vil argentineren givetvis vinde FIFA’s Ballon d’Or, siger oddssætter Azad Corlu fra Danske Spil*.

Titlen uddeles først i januar 2016, så meget kan nå at ændre sig, men Lionel Messi giver odds 1.50 for at løfte den gyldne bold. Får Cristiano Ronaldo held med at lave et hattrick, er der odds 3.25 at hente. Danske Christian Eriksen giver odds 100.00, mens landsholdskollega Nicklas Bendtner udbetaler odds 400.00.

Hvem vinder FIFA’s Ballon d’Or?
Lionel Messi odds 1.50
Cristiano Ronaldo odds 3.25
Eden Hazard odds 25.00
Neymar odds 25.00
Luis Suarez odds 30.00
Manuel Neuer odds 30.00
Arjen Robben odds 30.00
Sergio Aguero odds 35.00
Gareth Bale odds 40.00
Zlatan Ibrahimovic odds 50.00
Christian Eriksen odds 100.00
Nicklas Bendtner odds 400.00