I aftes blev X Factor finalen afgjort og som forventet blev det Martin der løb med sejren.

X Factor har været en gigantisk succes for DR og den indledende planlægning af en ny omgang X Factor er allerede gået i gang.

I den forbindelse er et af de mest spændende spørgsmål naturligvis om de 3 karismatiske dommere er klar til en ny tørn i X Factor.

Ladbrokes mener der er gode chancer for, at Remee igen sætter sig i dommerstolen i anden omgang af X Factor. Ladbrokes giver odds 1.25 gange pengene igen hvis dette sker.

En anelse mere tvivl hersker der om dommerpanelets mest frygtede medlem, Thomas Blachman. Ladbrokes giver lige nu odds 3 gange pengene igen hvis han er dommer i næste omgang af X Factor.

Ladbrokes finder det tilgengæld yderst usandsynligt, at Lina Rafn fortsætter. Hele odds 7 gange pengene igen giver Ladbrokes hvis sangerinden fra Infernal fortsætter.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”Det vil ikke overraske os hvis Remee tager en tørn mere i næste omgang af X Factor. Vi er mere i tvivl om hvad Blachman finder på da man jo ikke helt ved hvor man har ham.

Funch fortsætter "Tilgengæld er vi meget sikre på, at Lina Refn ikke er med næste gang. Idet vi bl.a. forventer, at hun bliver nødt til at hellige sig Infernal mere i den kommende tid og derfor ikke får tid til X Factor"

Aktuelle odds på X Factor
Er Remee dommer i næste sæson af X Factor ? 1.25

Er Thomas Blachman dommer i næste sæson af X Factor? 3.00

Er Lina Refn dommer i næste sæson af X Factor? 7.00


Forbehold for ændring i odds