Efter den flotte sejr over FCK skal det nordjyske flagskib nu fokusere på Europa League, hvor Dila Gori torsdag kommer til Aalborg med en 3-0-hjemmesejr i bagagen. Kan AaB besejre georgerne denne gang, og tør vi måske endda håbe på en storsejr, der sender AaB´erne videre til næste runde? Skal man tro bookmakerne, er chancen for dansk kvalifikation forsvindende lille, men sejr i hjemmekampen bør det blive til...

Sidste år blev Peter Sørensens AGF-mandskab overrasket i Europa League kvalifikationen af de snu Dila Gori-spillere, der gang på gang straffede aarhusianerne med giftige kontra-angreb. 

Så Kent Nielsens AaB-tropper var advaret og man troede vel ikke, at AaB ville lave samme fejltagelse og undervurdere de georgiske vicemestre.

Det er efterhånden et del år siden AaB sidst imponerede på den internationale scene, og bl.a tvang mægtige Manchester City ud i straffesparkskonkurrence på Nordjyske Arena i UEFA Cup ottendelsfinalen 08/09. 

"Vi fik en lærestreg i, hvad europæisk fodbold handler om..."

Kent Nielsen

AaB var udset som smalle favoritter hos bookmakerne i det første opgør mod Dila Gori på "Mikheil Meskhi" i Tbilisi, men med tre scoringer i anden halvleg nedkæmpede Dila Gori det nordjyske forsvar.

Torsdag aften tager AaB så imod Dila Gori i returopgøret, hvor Kent Nielsen skal blæse til angreb og jagte miraklet. Et tidligt mål kan måske ryste georgerne og så kan alt ske på Nordjyske Arena, men det ligner langt fra en let opgave for AaB´erne.


Bookmakerne har dog udset AaB som ret markante favoritter til at vinde returopgøret, så kan Kasper Kusk, Jeppe Curth, Søren Frederiksen og den nye kanin i hatten Kasper Risgård skabe sensationen, eller skal dette Dila Gori-mandskab være endestation for AaBs Europa League-eventyr?

 

AaB Uafgjort Dila Gori
Odds 1,45 Odds 4,75 Odds 7,00
Partybets
Sportingbet
Sportingbet
Kvalifikation til 3. runde Odds Bookmaker
AaB 11
NordicBet
Dila Gori 1,01 NordicBet