Den europæiske fodboldsæson er allerede skudt i gang, og vi er nået til 2.runde i Champions league og Europa League-kvalifikationen. Vi bringer hermed en oddsoversigt for alle kvalifikationsopgørene i Champions League og kigger desuden nærmere på AaBs chancer for europæisk avancement, når de møder AGFs georgiske overmænd fra sidste sæson Dila Gori i EL-kvalen... 

For godt et års tid siden var Dila Gori kilden til en af de største danske fiaskoer i europæisk fodbold i nyere tid, da georgierne både ude og hjemme slog AGF med et samlet slutfacit på 5-2, og en stor næse blev dermed uddelt den ambitiøse AGF-træner Peter Sørensen. Spørgsmålet er nu, om turen er kommet til AaB, når de gæster Georgien torsdag aften, hvor Dila Gori igen skal være værter for en jysk traditionsklub.

 

Aalborgenserne sluttede på en 5.plads i landets bedste række i sidste sæson, men ambitionsniveauet er næppe så højt pt,, da en af superligaens helt store profiler, Nicklas Helenius, er draget til Aston Villa i sommerens transfervindue. AaB er dog svag favorit til at vinde det første opgør på udebane mod  Dila Gori, som sluttede på 2.pladsen i den georgiske liga i sidste sæson, og over to kampe burde nordjyderne spille sig videre i Europa League som solide samlede favoritter. Hvis det ikke sker, vil det igen være en kæmpe fiasko for dansk fodbold.

AaB skal til Georgien torsdag den 18. juli og tager så imod i Aalborg i returkampen torsdag den 25. juli.

Odds for indledende kamp mellem Dila Gori og AaB:

Dila Gori Uafgjort AaB
2,7 3,66 2,57

Se BetXperts tip til kampen

Champions League: Oddsoversigt

Der er flere odds at finde på tirsdagens og onsdagens CL-kampe.

I 2. CL-kvalifikationsrunde noterer vi bla., at tjekkiske Viktoria Plzen og rumænske Statue Bukarest skal i kamp tirsdag aften, mens svenske Efsborg og det skotske storhold Celtic pryder kampprogrammet onsdag.