Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Søndag kan den største fodboldsensation i nyere tid gå i opfyldelse, hvis det lykkes Leicester at

besejre mægtige Manchester United på Old Trafford.

Formår Kasper Schmeichel og resten af Leicester-spillerne at hente alle tre point på Drømmenes Teater i Manchester søndag eftermiddag, vil den mest overraskende vinder af det engelske mesterskab nogensinde være en realitet.

Og Oddset-spillerne fra Danske Spil* tror i den grad på, at gulddrømmene for Claudio Ranieris tropper går i opfyldelse.

- Over halvdelen af alle indskud på kampen kommer på en Leicester-sejr, mens kun en tredjedel af omsætningen kommer på hjemmeholdet Manchester United, siger Hans-Henrik Busk Stie Content Manager fra Danske Spil*.

- Det er en noget overraskende spilfordeling, men et tydeligt signal om, at Leicester er gået hen og blevet Oddset-spillernes darlings i Premier League, fortæller Hans-Henrik.

- Normalt er Manchester United på hjemmebane ellers et fast holdepunkt og sikkert tegn på adskillige Oddset-kuponer. Men som Leicester har gjort det i denne sæson, er det nu Kasper Schmeichel og holdkammeraterne, der nyder den største tillid blandt Oddset-spillerne. Spilfordelingen er en smule overraskende, idet Leicester både er uden Jamie Vardy og står overfor en meget vanskelig opgave på udebane, men vores gamblere tror altså i høj grad på, at Leicester vinder mesterskabet på Old Trafford, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Hvem tror du vinder opgøret? Manchester United er pæne favoritter i odds 1,92, mens Leicester kan spilles til odds 4,20. Et remis giver odds 3,40.

Spil på Premier League hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england