Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Med søndagens Premier League-resultater blev klart, at sensationsholdet fra Leicester skal spille Champions League-bold til næste sæson.

Kasper Schmeichel og co. bliver med stor sandsynlighed kommende engelske mestre, og holdet kan nu ikke slutte dårligere end nr. 4 i årets Premier League-sæson, hvilket sikrer billetten til Champions League til efteråret.

Danske Spil* har kigget nærmere på Leicesters muligheder for succes i Champions League, hvilket ikke umiddelbart er opløftende læsning for Claudio Ranieri og co.

- Først og fremmest er det intet mindre end en sensation, at Leicester skal ud at spille Champions League-fodbold i den kommende sæson, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

- Det er et af de største fodboldmirakler i nyere tid, som Leicester har gang i denne sæson, og det indgyder respekt på den måde holdet bare går fra sejr til sejr i øjeblikket i Premier League. Bliver Leicester mestre som det unægteligt ser ud til pt., så bliver holdet automatisk topseedet til gruppespillet i Champions League. På trods af dette anser vi det for usandsynligt, at Leicester går hen og vinder turneringen. Holdet kan muligvis kvalificere sig til 1/8-delsfinalerne, men vi mener, det mest sandsynlige er, at Leicester ikke går videre fra gruppespillet, fortæller oddssætteren.

- Holdet spiller som en fantastisk enhed i øjeblikket og et nederlag synes nærmest utænkeligt. Men noget af magien tror vi vil forsvinde til efteråret, når Leicester-holdet bliver presset yderligere af et tæt kampprogram mod Europas bedste fodboldklubber, siger Peter Emmike.

Skulle Leicester lave endnu en sensation giver Danske Spil* odds 100,00, hvis holdet løfter pokalen med de store ører. En billet til 1/8-delsfinalerne fordobler indskuddet på Oddset.

Spil på Leicester i Champions League hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league

Leicester Champions League 2016/17:

Leicester vinder Champions League 2016/17                                     odds 100,00

Leicester ender i Top 4 i Champions League 2016/17                         odds 20,00

Leicester går videre til 1/8-delsfinalerne                                           odds 2,00

Leicester går ikke videre til 1/8-delsfinalerne                                    odds 1,70

Jamie Vardy bliver topscorer i Champions League 2016/17                 odds 50,00

Riyad Mahrez bliver topscorer i Champions League 2016/17               odds 80,00