Sponsoreret indhold fra NordicBet

Gamblerne tror i stigende grad på Marine Le Pen som Frankrigs næste præsident. Hos NordicBet* er 69 procent af alle indskud på det franske valg placeret på den kontroversielle kandidat.

Med først Brexit og derefter valget af Donald Trump har den internationale verdensorden fået sig et par lussinger i løbet af de seneste måneder. Og meget tyder på, at endnu en kindhest nærmer sig i Frankrig. I hvert fald hvis man anser spillemarkedet for at være en pålidelig indikator.

Hos NordicBet* er indskuddene i den seneste uge strømmet ind på Marine Le Pen som vinder af det franske præsidentvalg. Faktisk er hele 69 procent af alle indskud på vinderen af valget lagt på Le Pen. Det har fået bookmakeren til at sænke oddset fra 4 til 3,20. Favorit er i skrivende stund Emmanuel Macron til odds 2,10.

”Indtil for en uge siden havde vi Francois Fillon som favorit, men skandalerne har sendt ham ned af vores liste. Det ligner i øjeblikket en duel mellem Macron og Le Pen. Og vi må bare konstatere, at vi kan iagttage nogle af de samme spillemønstre, som gjorde sig gældende omkring både Brexit og det amerikanske præsidentvalg. Derfor er vi ekstra påpasselig med at justere oddset på Le Pen”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Hvem bliver Frankrigs næste præsident?

Emmanuel Macron             2.10

Marine Le Pen                    3.20

Francois Fillon                    5.00

Benoit Hamon                     15.00

Nicolas Sarkozy                  30.00

Jean-Luc Melenchon          95.00

Francois Bayrou                 95.00

Manuel Valls                       750.00

Find spillene på www.nordicbet*.dk under Politik og Finans – Europæisk Politik