I en uge med lave pointscorer, var det "rbjsyd" der tog sig af førstepladsen med 11,08 point. Han sluttede uge 18 af med odds 5,75 for handicap-kryds i VM-ishockeykampen mellem Slovakiet og Rusland. 

På andenpladsen med 8,99 point (et mulehår foran nr 3 der fik 8,95) kom "Frostkongen". 

Førstepladsen og andenpladsen belønnes med henholdsvis 700 kr og 300 kr - der indsættes på Sportingbet-konti.

Tillykke til begge vindere (der kontaktes direkte af BetXpert).


Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.