Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Ishockeyspillerne fra SønderjyskE har været ganske suveræne på hjemlig is. De seneste to sæsoner har Sønderjyderne tacklet al modstand til side og sikret sig DM-guldet.

Nu står SønderjyskE med en gylden mulighed for at lave et hattrick af det ædleste metal, når finaleserien begynder fredag aften hjemme i Vojens. Esbjerg Energy er den noget overraskende lokale finalemodstander, da vestjyderne startede sæsonen som store outsidere til DM-titlen i odds 20.00.

Danske Spil* giver SønderjyskE favoritværdigheden og langer odds 1.50 efter sønderjyderne som vindere af Metal Ligaen. Oddssætter Jeppe Helbo Jensen uddyber baggrunden for oddsene:

- SønderjyskE er vores favoritter til DM-guldet. De har haft et godt tag på lokalrivalerne både i denne sæson og historisk set. Derudover er holdet langt mere rutineret i finalesammenhæng, og som mestre de to seneste sæsoner ved de fleste på holdet, hvordan man vinder en finaleserie.

Det er en overraskelse, at Esbjerg Energy står i DM-finalen, men sejren i semifinaleserien over Herning har aftvunget respekt hos oddssætteren.

- Esbjerg er ikke uden chancer i finaleserien. Deres potente nordamerikanske offensiv er vestjydernes vigtigste våben, og får de den til også at rulle mod SønderjyskE, har de chancerne for at presse dem til det yderste og måske endda lave overraskelsen. Der er dog usikkerhed omkring Esbjergs førstemålmand Yutaka Fukufuji, der blev skadet i femte semifinaleopgør. Hvis han ikke bliver klar ligger ansvaret hos 19-årge Nicolaj Henriksen, hvilket kan blive en stor udfordring for den unge keeper, fortæller Jeppe Helbo Jensen.

Tror du på, at Esbjerg Energy kan levere overraskelsen, er der odds 2.40 at hente på en samlet vestjysk triumf.

Første kamp spilles i Vojens, og SønderjyskE giver odds 1.65 for sejr på hjemlig is. Esbjerg står til 3.80 gange pengene for sejr, mens uafgjort giver odds 4.70.


Danske Spils odds på DM i ishockey:

SønderjyskE – Esbjerg Energy, 1. finalekamp                 1.65  4.70  3.80

Under/over 5,5 kampe i finaleserien?                             1.85          1.85

SønderjyskE – Esbjerg Energy: Hvem vinder DM?            1.50          2.40