Få overraskelser - og dermed lave odds - prægede OddsXpert-konkurrencen i den forgangne uge, og det gav en usædvanligt lav vinderscore på 6,5 point. Ikke desto mindre nok til en suveræn sejr, næsten 2 point foran nr 2...

Ugens højeste odds var 3,75 for torsdagens Europa League-kryds mellem Valletta og Ruch Chorzow - en af de fuldtræffere der gav "just3" førstepladsen. Han fulgte op med odds 1,85 fredag og lænede sig derefter tilbage i forventning om at weekenden ikke ville bringe store odds-chok. Og det holdt stik.

Nr 2 blev "kodense" der ramte plet med sine tips både lørdag og søndag - men altså kun nåede op på i alt 4,7 point.

De to præmievindere begaves med henholdsvis 700 og 300 kr (der indsættes på en Sportingbet-konto).

Vinderne får en mail fra BetXpert.


Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.