Sponsoreret indhold fra Betsafe

Selvom Bjarne Corydon tordner mod ændringer i dagpengereformen, er Betsafe ikke i tvivl om, at forhandlingerne ender i et rødt forlig. Vedtages finansloven med et rødt flertal er der beskedne odds 1,30 at hente, mens en blå aftale står i odds 4,00.

At dømme efter dagpenge-debatten i medierne, kommer blodet til at flyde i lokalet, når SF og Enhedslisten møder op til finanslovsforhandlinger med regeringen. Så galt forventer spilleselskabet Betsafe dog ikke, at det går. Faktisk er selskabets oddssættere af den modsatte opfattelse. De hårde dagpengeudmeldinger er sabelraslen og spil for galleriet lyder vurderingen.

Selskabet har sat odds på, hvorvidt regeringen indgår finanslovsforlig med et rødt eller et blåt flertal, og en rød aftale er helt nede i odds 1,30. Til sammenligning betaler Betsafe pengene hele fire gange igen for en finanslovsaftale baseret på et flertal med den blå blok.

"Som oddssættere er vi ikke de eneste, der laver chancevurderinger; de politiske partier og spindoktorer gør jo det samme. Og her er jeg sikker på, at analysen over en bred kam lyder, at både rød og blå blok vil være bedst tjent med et rødt finanslovsforlig frem mod et valg. På den måde kan partierne føre valgkamp på en tydelig forskel mellem Thornings og Løkkes politik. Derfor lægger vi heller ikke så meget i de hårde dagpenge-udmeldinger. Vi tror, det er ren taktik", sigerBetsafes
oddssætter Thomas Holm.

Betsafe betaler pengene 7,50 gange igen, hvis regeringen ikke formår at finde et flertal bag finansloven og derfor må udskrive valg i utide. 

Indgår regeringen finanslovsforlig med et rødt eller et blåt flertal?
Rødt 1,30
Blåt 4,00
Valg 7,50


Find spillet på Betsafe.dk under Forretning og Politik - Dansk Politik