I en uge med relativt lave pointsummer, var det brugeren med navnet "kjergaard" der snuppede førstepladsen i OddsXperts ugekonkurrence.

Søndag aften scorede han odds 3,0 for den uafgjorte kamp mellem Marseille og Bordeaux. Dermed kom han op på 7,5 point. Ikke meget, men rigeligt til vinde førstepræmien i uge 35: 700 kr der indsættes på en Sportingbet-konto.

Nr 2 med 5,55 point blev "tniller" - der belønnes med 300 kr. Han kiksede søndagens spil (havde satset på hjemmesejr i Randers-Esbjerg), men lørdag ramte han odds 4,0 for et handicap-kryds i Real Madrid-Deportivo.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

August lakker mod enden
Der resterer kun een dag i august-udgaven af månedskonkurrencen, men stillingen er tæt i toppen, og alt kan ske.

"Pingeling" har 18,38 point - et mulehår foran "sochaux" med 18,37. Og derefter følger en lang række deltagere med realistiske chancer for at få del i de seks præmier.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert  

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.