I en uge med relativt lave pointscores i OddsXpert-konkurrencen lykkedes det søndag for "jerfurth" at komme bagfra og erobre førstepladsen med sit kryds i Brøndby-Silkeborg. Det gav odds 4,25 og en totalsum på 9,95 point. Til sammenligning var vindersummen i sidste uge 12,25, og 9,95 ville dengang have indbragt en tiendeplads.

Som OddsXpert i uge 16 får jerfurth 500 kroner indsat på sin konto hos Sportingbet. BetXpert ønsker tillykke (og sender en mail med de nærmere detaljer).

Ugens OddsXpert kåres hver søndag, og når måneden er omme uddeles desuden præmier til de 3 bedste sammenlagt - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

I månedskonkurrencen for april er jerfurth på trettendepladsen med 10,35 point. I spidsen ligger "hagen" med 14,72 - mens "Stjernegaard" der førte med 17,15 point efter uge 15, er gledet ned på ottendepladsen med 11,65.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Månedskonkurrencen for april er i fuld gang, men der mangler en uge, og intet er afgjort. Og i dag starter vi på en frisk med endnu en ugekonkurrence.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...