Så er vi nået til 16. og sidste udgave af Tirsdagspoker - hvor hovedpræmien som bekendt er en rejse til Las Vegas!

En række spillere har skrabet point sammen over de forløbne 15 tirsdage, men vinderen af aftenens turnering får også direkte adgang til den afsluttende main event, der skal afgøre, hvem der får billetterne til USA - så selv hvis du endnu ikke har deltaget i Tirsdagspoker, er der altså stadig en solid gulerod at gå efter!

Og så er der selvfølgelig også pengepræmierne.

Med andre ord: Hvis du har tjek på Texas Hold´em eller bare er snydeheldig med kortene, så skal du selvfølgelig være med til Tirsdagspoker, hvor det lave indskud klart overstiges af præmiepotentialet!

Kort intro:
For 16. og sidste gang indbyder BetXpert i aften kl. 21 til tirsdagspoker, som afholdes i samarbejde med Casino.dk og Prestige Poker. Nye deltagere kan stadig nå at være med i dysten, både om pengepræmier og hovedpræmien, som er en rejse til Las Vegas!

Så hvis du er klar på en omgang tirsdagspoker, så få dig en konto hos Prestige Poker (se forneden) og sørg derefter for at tilmelde dig i tråden i forum.

Stilling før sidste runde:
17 point: Argilzar
16 point: Dankjar
10 point: Wichmeister
9 point : Place, Papacs, Apex
8 point : Badehat, spunk187
7 point : Kaffe (PRRO4276062)
6 point : DukeMJ, Butchdk1, Miguella
5 point : JesperP, Daddy3, TrickX, Iznogood, Murphy13, Munken, Kicker1, Mmvpetersen, Ellinor, DelP
4 point : Poco, Troels1, JakeSnake, thorin, Danskerne
3 point : Butcher9, Sothys, Mskat, Lasergyro (Hitman41), Benzilla, Hermandsen, Hinspage
2 point : Andydk, Jardemyr, Dalle, gaagerup, Abuello, Imert2, Elfrik2000, Fakeflush, Sibben
1 point : Edizon, Polse68, Wysiwyg, Knudsen, Madsv

Finale-kvalificerede: JesperP, Argilzar, Apex, Kaffe (PRRO4276062), Dankjar, TrickX, Badehat, Place, Papacs, thorin, Munken, DukeMJ, Kicker1, spunk187, Ellinor

Format/tilmelding
Hver tirsdag oprettes der hos Prestige Poker en privat multiplayerturnering som altså er stedet hvor man deltager i tirsdagspoker. Har du endnu ikke en poker-konto hos Prestige Poker, kan du oprette dig her. Det koster $10 at deltage i en omgang tirsdagspoker, og alle buy-ins går direkte og ubeskåret til præmier den pågældende tirsdag.

Forud for hver poker-omgang, oprettes en tråd i vores forum, hvor man kan tilmelde sig. Dette er for at få en fornemmelse af hvor mange der er med og under hvilket nickname man spiller. Bemærk at deltagelse forudsætter at man har tilmeldt sig via forum-tråden på forhånd!

Herefter vil man fra kl. 12.00 om tirsdagen kunne logge ind på sin konto hos Prestige Poker og tilmelde sig til aftenens dyst, som løber af stablen kl. 21:00. Man finder turneringen i Prestige-Poker softwaren under specials - private. Koden for at deltage er "tirsdags"

Man kan selvfølgelig selv bestemme, hvor mange af de 16 del-turneringer man ønsker at deltage i, og for at få fingre i præmierne er der ikke krav om hvor mange gange man har deltaget.

Præmier
Tirsdags-præmier
De $10 som alle deltagere kommer med til hver runde af tirsdagspoker, går ubeskåret til dagens præmiepulje. Antallet af vindere hver tirsdag, afhænger af deltagerantallet. Er der f.eks. 30 deltagere, vil dagens pulje være på $300.

Overall præmier
Hvis man vinder en tirsdagsturnering, får man 5 point til det samlede regnskab, til andenpladsen er der 4 point, tredjepladsen giver 3 point, fjerdepladsen 2 point og endeligt 1 point til femtepladsen. Når alle 16 tirsdags-turneringer er afviklet, uddeles følgende præmier:

1. præmie $800 (flest point efter 16 runder)
2. præmie $400 (næstsflest point efter 16 runder)
3. præmie $200 (tredieflest point efter 16 runder)

Las Vegas rejse
Vinderne af hver af de 16 runder af tirsdagspoker + de 4 øverste i det samlede regnskab, kvalificerer sig den afsluttende main multiplayer event. Vinderen af denne turnering vil herefter løbe af med Las Vegas pakken, som er 1 uge i Las Vegas med hotel og flyrejse betalt!

Bounty på Admin/moderator
Hver eneste uge vil man kunne vinde $50 ved at slå dagens moderator ud af turneringen - alt efter hvem det er, der står for tirsdagspoker den pågældende uge. (Denne gang: Madsv).

Royal Flush bonus
Hver Royal Flush udbetaler straks $200 - begge kort på hånden (hole cards) skal være i brug. Husk at vise den...

Bad beat bonus
Hvis man er så uheldig at tabe med AA, udløser dette en Prestige Poker t-shirt. Hånden skal spilles til showdown, og bevises med et screenshot.

Held og lykke!