Poker på Internettet omsætter hver dag for over 1 milliard kroner verden over, og branchen vokser med rekordfart. Over det seneste år er omsætningen mere end fordoblet.

Nu lancerer Unibet* otte forskellige typer af poker, og starter samtidig en pokerskole, hvor man kan lære at spille ”Texas Hold’Em” – profspillet fra USA, der er blevet den nye, store pokertrend i Europa.

Poker er verdens populæreste kortspil, og de fleste danskere har på et eller andet tidspunkt prøvet spillet. VM i poker har været en årligt tilbagevendende begivenhed siden 1970. Poker på Internettet har dog i lang tid været et stort set ubekendt begreb, indtil en amerikaner ved navn ”Chris Moneymaker” vandt Poker-VM via en turnering på Internettet. Mr Moneymaker startede turneringen med 40 dollar, og endte med at vinde hele 2.500.000 dollar.

Flere og flere har opdaget fordelene ved at spille poker på Internettet, hvor man kan spille mod spillere fra hele verden og samtidig vælge et bord med et indsatsniveau, der passer ens økonomi.

– Hos Unibet* kan man vælge mellem otte forskellige pokertyper, f.eks. Texas Hold’Em, der er meget populært for tiden. Du har desuden mulighed for at spille både med rigtige penge og for sjov med FunMoney. Vores nye pokerskole, hvor man kan lære at spille Texas Hold’Em, er rettet mod nybegyndere samt mere rutinerede spillere, der vil have pudset strategierne af, siger Martina Westin, Marketing Director hos Unibet*.

Eksempler på nyttige pokertermer:

"Bad Beat": Jackpot der går til den, der har en rigtig god hånd men alligevel taber

"Big Slick": Et es og en konge på hånden i Texas Hold’Em

"Cowboys": Par i konger

"Ducks": Par i toere – stammer fra det franske deux, som betyder to

"Nuts": Bedste hånd på bordet

Hvad har de andre? Sandsynligheden for forskellige pokerhænder:

Royal Flush 1:650.000
Fuldt hus 1:700
Et par 1:2,4

Læs mere om Poker på Unibets poker-skole.