Både det danske dame- og herrelandshold i fodbold går en hektisk uge i møde.

Danmarks fodbolddamer er til EM i England og spiller søndag mod Sverige og onsdag nøglekamp mod England i den indeledende gruppe. Danmark har overrasket positivt de seneste par år og kan sætte trumf på i England. Tror du på Danmark? Se alle vores odds på Danmarks EM-kampe på www.nordicbet*.com

Herrerne træder op i Parken onsdag aften mod Albanien i en kamp der vist bedst kan kategoriseres som ”vind eller forsvind”. Dansk pointstab fjerner det sidste lille håb for endnu at nå andenpladsen i puljen der udløser play-off kampe sidst på året. Men det er vel også bare et spørgsmål om hvor meget Danmark vinder mod Albanien – eller hvad?
Tip på det hele og se vort store udbud af spil på Danmarks kamp på onsdag.

NordicBet* har danske cupkampe på oddset
NordicBet* har slået sig op med sloganet: ”Ikke størst – men først”. Vi synes vi lever op til dette. Vi er nogle af de første der har danske cupkampe med på oddset – endnu før kampene kommer ind under DBU senere i turneringen. I sidste uge havde vi et hav af cupkampe på vores spilleliste fra både øst- og vestkredsen i Danmark.

Tirsdag afvikler JBU 20 cupkampe, KBU en enkelt kamp og LFBU 3 kampe i den danske landspokalturnering. Vi har odds på alle kampe! Og når turneringen fortsætter igen en uge senere har vi odds på 7 kampe fra FBU, 5 kampe fra KBU og endelig 12 kampe under SBU.

Her kan spillere med insiderviden teste om vores bookmakere er gået galt i byen.

SAS Ligaen går ind i den afgørende fase
Allerede nu en helt uge før SAS Ligaen igen fortsætter ind i den afgørende fase har NordicBet* odds på de 6 kampe, hvoraf Brøndby-Herfølge spilles allerede lørdag:

Brøndby-Herfølge 1,25-5,25-11,0
Randers-Midtjylland 3,10-3,40-2,15
Silkeborg-AGF 2,15-3,30-3,20
OB-AaB 2,35-3,25-2,90
Viborg-Nordsjælland 1,85-3,45-4,00
FCK-Esbjerg 1,85-3,45-4,00

Det bliver en rigtig spændende uge for alle spillefugle. Hos NordicBet* får man total spiloplevelse – det er også muligt at spille Casino og Poker fra samme konto. Spiller du poker for første gang giver vi 25 % bonus på første indskud.