Bet24 Poker præsenterer i disse dage sin helt nye pokersoftware, og forventningerne er meget store. Den skandinaviske spiludbyder betegner softwaren som banebrydende, og med potentiale til at blive markedets bedste.

Softwareudvikleren Ongame har arbejdet på lanceringen af den nye P5 pokersoftware i to år, og i disse uger får udbyderne på verdens næststørste pokernetværk en længe ventet opgradering. Softwaren er som noget ganske banebrydende primært udviklet i flash, og det betyder at spilleoplevelsen vil være mere livlig, flydende og arkade-agtig end en traditionel pokersoftware.

”Vi har meget store forventninger til den nye pokersoftware. Den har været længe undervejs, men den er al ventetiden værd. Den vil helt sikkert ændre vores kunders oplevelse ved at spille onlinepoker. Udover at det er et teknisk nyskabende produkt, så ligger der også en helt ny måde at skabe pokersoftware bagved”, udtaler Chris Dahl, pokermanager hos Bet24.

P5 softwaren introduceres i en 1.0 version, der mangler en række velkendte funktioner i starten, men til gengæld bydes der velkommen til en lang række nye funktioner. Bl.a. introduceres en download-version til Mac operativsystem, ”resizeable” pokerborde er nyt i forhold til tidligere, man kan nu vælge sine pokerborde direkte fra lobbyen i en brugervenlig preview-funktion, og pokerturneringer med ”ante” er nu også mulige.

”Udover det nye og spændende design er der naturligvis en masse bagvedliggende teknikker der gør, at den nye software er markant forskellig fra markedets øvrige. Bl.a. er hele produktet skalerbart og det indeholder foranstaltninger der gør, at tekniske problemer kan holdes til et absolut minimum. Stabilitet og muligheden for at implementere nye funktioner er kodeordene i udviklingen. Der er naturligvis nogle mangler hist og pist her i starten, men jeg kan garantere at produktet meget snart er blandt markedets allerbedste”, slutter Chris Dahl.

Bet24 Poker er en del af verdens næststørste pokernetværk Ongame, der tilbyder onlinepokerspil imod op til 45.000 spillere samtidigt. Bet24 Poker har fornyeligt fået et såkaldt bindende svar fra SKAT, der betyder, at alle gevinster vundet hos pokerrummet er skattefrie for danskere.