MTG'S SPILLESELSKAB BET24 TILBYDER UGENTLIGT GARANTERET LOTTO JACKPOT MED 110 MILLIONER KRONER

MTG's spilleselskab Bet24 har idag annonceret deres Lotto produkt. Bet24's Lotto garanterer en ugentligt jackpot på 110 millioner kroner. Lotto trækningen foregår hver fredag 15:50 via www.bet24.com. Lotto er det mest populære spille-produkt i Nord-Europa og Bet24's adgang til Lotto markedet vil give deres kunder et spændende og alternativt produkt til det monopolet tilbyder – Men med meget højere Jackpot.

- At vi kan tilbyde Lotto er en del af vores strategi, at tilbyde vores kunder de bedste spille produkter som findes på markedet. Lotto er et nøgleprodukt i vores største markeder og samtidig det mest populære spilleprodukt.
Derfor er vi glade for at vi, som et af de første private spilleselskaber i Nord-Europa, kan tilbyde et spændende online Lotto produkt. Vores ugentligt garanterede jackport på 110 millioner kroner slår klart det monopolerne kan tilbyde hvad angår penge præmier, og sørger for, at vi altid er bedst i klassen til, at betale vores vindende kunder, udtaler Lotta Lindquist-Brosjö, CEO Bet24.

- Bet24's Lotto produkt giver deres kunder chancen for, at vinde én gratis kupon i én ud af syv tilfælde. ILLF (International Lottery i Liechtenstein Foundation) er selskabet som står for Bet24's Lotto produkt, og har siden deres start, doneret mere end 22 Millioner kroner til orginastioner som WFF, Røde Kors, Red Crescent Societies og Human Rights Watch - 5% af indtægterne fra alle solgte Lotto kuponer bliver doneret til velgørenheds formål.

Bet24 blev grundlagt i 2001 og tilbyder spil på 16 forskellige sprog via www.bet24.com. Bet24 tilbyder sine kunder odds på såvel internationale, nationale og lokale sportsbegivenheder; alt fra UEFA Champions League til VM i dart og Greyhound-væddeløb. Firmaet tilbyder desuden et stort udbud af live-odds samt poker og casinospil. Firmaet har aktive kunde i mere end 70 lande rundt omkring i verdenen, med størstedelen af kunderne bosat i Norden.