Poker har i mange år været henvist til kasinoer og private arrangementer, hvilket har betydet, at mange danskere har haft svært ved af få adgang til poker.

Men med muligheden for at spille poker via Internettet har dette nu ændret sig markant. Interessen for poker hos specielt unge mellem 18 og 30 år er eksploderet. Dansk Poker Forbund er en realitet og oplever allerede en stor interesse fra nye pokerspillere.

Det primære formål med sponsoratet bliver i samarbejde, at udbrede kendskabet til poker i Danmark og i særdeleshed til Internetpoker, hvor man altså via sin computer, kan spille poker med andre mennesker fra hele verden døgnet rundt i sikre rammer.

Dansk Poker Forbunds formand, Frederik Hostrup udtaler: ”Umiddelbart er det ikke så overraskende at det netop bliver LadbrokesPoker.com vi indgår hovedsponsoraftale med. Ladbrokes har de seneste par år etableret et solidt og troværdigt navn i Danmark. Samtidig er deres pokerwebsite en af markedets mest besøgte med garanti for sikkerhed og gevinstudbetaling. Det er vigtige faktorer, og kombineret med at LadbrokesPoker.com tilbyder poker både for begyndere og mere øvede, kan vi dermed uden problemer stå ind for LadbrokesPoker.com overfor vores medlemmer”

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”LadbrokesPoker.com har vokset med lynets hast siden lanceringen i 2002 og specielt blandt danskerne har interessen været overvældende. Danskerne på LadbrokesPoker.com rangerer blandt de absolut bedste og mest vindende spillere.

Aftalen med Dansk Poker Forbund giver os muligheden for at komme endnu tættere på både de erfarende og mindre erfarende danske pokerspillere – hvilket betyder at vi kan gøre vores service endnu bedre og dermed være med til at øge interessen for dette hæderkronede og underholdende spil i Danmark.

Dansk Poker Forbund blev stiftet den 1. februar 2004. Forbundets formål er bl.a.: At fremme interessen for og viden om poker, primært ved at gøre spillet ”stuerent”. Dansk Poker Forbund arrangerer udelukkende poker i form af turneringer for medlemmer hvor målet er at fjerne ethvert element af hasard, og promovere poker som det dygtigheds-spil det er. Forbundet agter at blive en landsdækkende samleenhed for danske pokerspillere. Dansk Poker Forbund agter på sigt at søge optagelse i Dansk Idræts Forbund. Se mere på www.pokerforbundet.dk.

LadbrokesPoker.com blev lanceret i maj 2002 og er i dag Europas største pokerwebsite med pokerspillere fra 106 lande. Hver dag spiller over 9.000 mennesker poker døgnet rundt på LadbrokesPoker.com og der bliver vundet over 6.000.000 US Dollars i puljer (pots) hver eneste dag.

60% af spillerne på LadbrokesPoker.com er under 30 år.