Beslutningen om at lukke ned i Danmark blev først taget i dag, siger Ladbrokes til BetXpert. Desuden burde det være muligt at få sit indestående tilbage, selvom man ikke når at hæve dem inden månedens udgang. Læs hele interviewet her.
 
Ladbrokes valgte i dag uden varsel at lukke ned for den danske forretning. Det er ikke længere muligt at registrere sig som kunde eller sætte nye spil. Og al indestående skal være hævet inden juli måneds udgang. Sådan lød det tidligere på dagen i en mail til alle danske kunder. 
 
Men hvordan stiller det så alle ferierende kunder, som først er tilbage efter juli? Og hvad med langstidsvæddemål - bliver de annulleret? BetXpert har via mail været i kontakt med pressetalsmand David Williams fra Ladbrokes' engelske afdeling.
 

Den danske afdeling gik dårligt

Hvorfor har I valgt at lukke ned for ladbrokes.dk?
"Den danske forretning har ikke leveret en tilfredsstillende indtjening, siden markedet blev reguleret i 2012. Vi gennemgår løbende alle vores markeder og vurderer, om de udvikler sig, som de skal."
 
Hvorfor lukker I ned uden varsel?
"Det er fordi, at beslutningen først er taget i dag."
 
Lukker I kun i Danmark?
"Vi lukker kun ned i Danmark denne gang. Vi afsøger løbende markederne for at identificere steder, hvor Ladbrokes kan vokse."
 
I jeres e-mail skriver I, at kunderne kan hæve deres indestående indtil udgangen af denne måned. Hvis de ikke når det, hvad sker så med kundernes indestående?
"Hver kunde kan så kontakte Ladbrokes' kundeservice for at hæve deres indestående."
 
Hvorfor kan I ikke bare udbetale alle pengene til kunderne automatisk?
"Det har vi nogle problemer med, da nogle kunder har skiftet rundt på deres betalingspræferencer, og det har vi ikke systemet til at løse."
 

Langstidsspil kan være tabt

Hvad sker der med kundernes langtidsspil, som ikke er afsluttet inden juli?

"Det kommer an på omstændighederne. Alle spil, som udløber i juli er stadig gældende. Hvis kunden har et multispil, som udløber efter juli, vil de kunne bruge vores cash out-funktion. Hvis kunderne har et single spil, som udløber efter juli vil den blive voided og indsatsen refunderet. Et fåtal af væddemål vil dog blive undtaget, men overordnet set bestræber vi os på, at kunderne kan være helt trygge."

Nogle af vores brugere blev i weekenden kontaktet vedrørende bonustilbud fra Ladbrokes. Hvordan kan det være, når I lukker ned i dag?

"Indtil i dag har den danske afdeling kørt som normalt. Det er først i dag, vi er gået i gang med at lukke ned, informere kunder og tage os af henvendelser fra pressen."

OPDATERET (8/7):

Bare lige for at forstå det rigtigt. Langtidsvæddemål som først "settles" efter juli, men som allerede er tabt, vil de også blive "voided" og derved refunderet?

"Væddemål består, hvis de afgøres inden slutningen af juli. Væddemål som afgøres efter juli vil blive voided. Hvis kunderne har væddemål, som afgøres inden julis udgang, men som de gerne vil afgøre nu, så kan de henvende sig til vores kundeservice, som vil vurdere forespørgslen fra sag til sag."

Bookmakerne som Pinnacle Sports og Sbobet er stadig tilgængelige for danske kunder, så længe de ikke markedsfører sig i Danmark, selvom de ikke har nogen spillelicens. I forhold til den danske lovgivning er det ikke ulovligt. Hvorfor gør I ikke det samme med Ladbrokes.com?

"Jeg forstår spørgsmålet, men vi har ikke yderligere kommentarer udover, hvad vi allerede har fortalt." 

Har I mere specifikke spørgsmål, så opfordrer vi til, at hver bruger tager fat i Ladbrokes' kundeservice.

E-mail: [email protected] eller

Tlf: 8024 1000.

Vi kontakter dem dog gerne igen angående mere generelle spørgsmål.