Så blev det bekræftet, at Michael Laudrups næste trænergerning skal foregå i den engelske Premier League klub, Swansea.

Swansea sluttede i sidste sæson på en flot 11. plads i Premier League og spørgsmålet er om Laudrup kan overgå den placering i næste sæson.


Ladbrokes giver pengene odds 5 gange igen hvis Swansea ender i top 10 i næste sæson.


Ladbrokes tror samtidig, at Swansea og Laudrup bliver et godt makkerpar - ihvertfald til at starte med. En fyreseddel til Laudrup før jul giver lige nu heleodds 5.50 gange pengene igen.


Mere usikkert er det om han holder hele sæsonen ud. Ladbrokes giver derfor odds 2,50 gange pengene igen på at han er væk før sæsonen slutter til næste forår.


Spørgsmålet er samtidig om Laudrup og John Faxe Jensen genoptager deres trænersamarbejde. Faxe har jo høstet god erfaring i Premier League fra hans assistentjob i Blackburn og Ladbrokes giver lige nu odds 1.70 på at det sker.
Odds 2,75 kan man lige nu hente hvis man tror Laudrup henter en dansk spiller til Swansea inden næste transfervindue lukker.


Ladbrokes danske chef, Richardt Funch udtaler "Swansea og Michael Laudrup virker umiddelbart som et godt match. Den walisiske klub fik stor ros for sit flotte og offensive spil i sidste sæson. Hvilket jo må siges at være i god tråd med Laudrups fodboldfilosofi. Så vi er ret sikre på, at han får lang snor uanset hvordan resultaterne udarter sig frem til jul. Men hvis resultaterne udebliver og klubben er i nedrykningsfare på den anden side af nytår - så er der naturligvis igen jobgaranti i Swansea til Laudrup."


"Samtidig mener vi at en genforening mellem Laudrup og John Faxe Jensen er et realistisk scenarie. Faxe har ikke haft noget trænerjob siden han forlod Blackburn og netop den Premier League erfaring Faxe nu besidder, kan blive værdifuld for Laudrup"


Michael Laudrup og Swansea specials:

Manager for Swansea til jul ? ja odds 1,12 nej odds 5,50

Manager på sæsonen sidste dag ? ja odds 1,50 nej odds 2,50

Swansea ender i top 10 i næste sæson ? odds 5

Swansea skriver kontrakt med en dansk spiller inden næste transfervindue lukker ? odds 2.75

John Faxe Jensen bliver assistenttræner i Swansea ? odds 1.70