I dag sker det - Ladbrokes Poker går sammen med Microgaming Poker Network.
Fusionen med Microgaming Poker Network vil give større valgmuligheder for spillerne, et større udvalg af cash-games, kortere ventetider på sit-n-go’s og et kraftigt udvidet turneringsskema med større garanterede præmiepuljer. Alt i alt indebær denne fusion, at alle Ladbrokes pokerspillere, uanset niveau, vil få langt bedre vilkår for at finde sit favoritspil.

”Ladbrokes Poker har været inde i en kraftig vækst i starten af året, og når vi nu går sammen med Microgaming Poker Network betyder det blot, at vi bliver endnu stærkere. Vi vil naturligvis beholde vores velkendte særpræg samtidig med, at der nu åbnes op for en verden af flere spillere når man spiller på Ladbrokes Poker. Ladbrokes varemærke som står for høj sikkerhed, troværdighed og tæt lokal kontakt til spillerne vil fortsat være kendetegnende for vores engagement i spillet og spillerne" siger Ladbrokes danske manager, Richardt Funch i en kommentar.

I løbet af 2009 tilbyder Ladbrokes Poker yderligere added value til spillerne via mange unikke tilbud. Bl.a. kan Ladbrokesspillerne tage del i historiens største rake race; Million Dollar Rake Race, som afvikles gennem det meste af året og hvor vi udbetaler $1 million USD hver måned, som 3000 Ladbrokesspillere skal deles om.

"Det er stort at sige velkommen til Ladbrokes på Microgaming Poker Network. Fusionen vil give nye og nuværende Ladbrokesspillere adgang til et betydeligt bredere udvalg af pokerborde, mere action og mere tempofyldt pokerspil", siger Roger Raatgever, Direktør i Microgaming i en kommentar.

Ladbrokes vil i den første uge, 10-16 . februar tilbyde $10,000 i added money tournaments hver dag, syv dage i træk, for at fejre fusionen.