Chelsea gik ind til Champions League-finalen som outsidere til odds 5 gange pengene igen. Men efter den dramatiske sejr over Bayern München efter straffesparkskonkurrence står "The Blues" nu til odds 11 for at genvinde Champions League titlen i næste sæson.

Den neglebidende slutning på finalen fik Live Betting omsætningen op over 50 millioner kroner hos Ladbrokes hvilket er ny rekord for Live Betting på en fodboldkamp hos den engelske bookmaker.

I sekunderne før Drogba's udligning til 1-1 var oddset på Chelsea som Champions League vinder helt oppe på 19 gange pengene igen, mens Bayern var helt nede i odds 1,02.

Roberto Di Matteo er samtidig nu helt nede i odds 1,50 på at blive udnævnt til permanent manager for Chelsea efter aftenens triumf.

Ladbrokes danske chef, Richardt Funch udtaler "Der gik noget tid før vi fik kampens første mål, men det stoppede ikke spillerne på Ladbrokes i at slå omsætningsrekorden på Live Betting på en fodboldkamp"

"Vi forventer at Abramovich nu vil tage det store checkhæfte frem og købe stort ind i sommerpausen for at kunne gevinde Champions League titlen. Barcelona er dog stadig favorit til odds 3 gange pengene igen, mens vi på nuværende tidspunkt finder FCK langt nede på listen til odds 501"


Champions League vinder 2013

Barcelona 3
Real Madrid 4.5
Man. City 6
Man. Utd. 8
Chelsea 11
Bayern Munich. 17
Juventus 17
Milan 21
Arsenal 26
B.Dortmund 51
Valencia 51
P.S.G. 51
Porto 67
Benfica 101
Montpellier 251
Celtic 501
FC København 501

Find spillet: Ladbrokes - Odds - Fodbold - Europæisk - UEFA Champions League