Ladbrokes er ude med et tilbud til alle danske kunder, der laver en double med Holland-Spanien og Italien-England. Gør du det, så kan du få et freebet på op til 100 kr., der kan benyttes på alle markeder. 

Mens der ikke er meget gang i kvalifikationen i aften, så byder nogle af Europas tungeste drenge hinanden op til dans i venskabskampe. I Holland tager Sneijder & Co. imod de forsvarende europamestre fra Spanien i en kamp, hvor der er revanche på spil for spanierne. Sidst de to hold mødtes var til VM i Brasilien, hvor Holland vandt en knusende sejr på 5-1 og dermed revancherede nederlaget fra VM-finalen i 2010.

I Italien kommer de stolte englændere på besøg, når de skal forsøge at revanchere sig for VM-nederlaget i sommer. Begge nationer skuffede til VM og røg ud allerede i gruppespillet, og italienerne har heller ikke været imponerende i EM-kvalifikationen. De skylder givetvis de kræsne fans en ordentlig kamp.

Laver du en double med de to ovenstående kampe, så har du mulighed for at få et freebet på op til 100 kr.

Sådan gør du:

  • Gå ind på Ladbrokes her. Lav en double på1X2-markedet på Holland-Spanien og Italien-England for op til 100 kr.
  • Herefter modtager du et freebet på samme beløb som din indsats på op til 100 kr.
  • Ved brug af dit freebet refunderes indsatsen ikke, så spiller du f.eks. 100 på odds 2,25 så vil du ved gevinst have 115 kr. på din konto.
  • Tilbuddet gælder ALLE danske kunder.

 Ladbrokes' odds på de to freebet-kampe

Kamp

1X2
Holland-Spanien 2,90 3,25 2,40
Italien-England 2,45 3,20 3,10

Regler og vilkår: 

1. Tilbuddet gælder for alle kunder, eksisterende såvel som nye.
2. Du skal være fyldt 18 år for at kunne spille og deltage i denne kampagne.
3. Placer op til 100 kr. på en double på det i teksten angivne marked.

4. Der er ikke noget krav om minimumsodds for din kombination. Det skal blot være en double.
5. Når du har placeret dit spil på de angivne kampe, så vil du automatisk modtage dit freebet på op til 100 kr. Freebettets værdi vil svare til værdien på dit første bet, der opfylder kampagnens kriterier.
6. Dit freebet kan kun benyttes på markedet anvist i den nævnte kampagne.
7. Freebets kan ikke refunderes. Annullerede bets tæller ikke som kvalifikationsbets, og udløser ikke freebets.
8. Freebettets indsats returneres ikke i forbindelse med en eventuel gevinst. Hvis du for eksempel spiller et 100 kr. freebet på et valg til odds 11.00, og bettet er korrekt, så vil du derfor modtage 1000 kr. i gevinst, og ikke 1100 kr.
9. Kun ét freebet tilladt pr. person, pr. hushold, pr. adresse, pr. emailadresse, pr. debit/kreditkortnummer og pr. IP-adresse tilladt.
10. Ladbrokes forbeholder sig retten til at nægte bonusser til individuelle kunder efter eget skøn.
11. Freebets skal bruges i sin helhed på det anviste marked, og kan ikke deles i flere indsatser. Et freebet kan ikke delvist indløses. Hvis du forsøger at placere et bet, der er mindre end værdien af dit freebet, så vil den resterende værdi af freebettet blive annulleret.
12. Freebets kan ikke indløses i poker eller casino eller noget andet produkt end det, der er anvist.
13. Denne kampagne kan ikke benyttes sammen med andre tilbud.
14. Freebets tæller ikke henimod kvalifikation til andre tilbud.
15. Tilbuddet er kun åbent for kunder, der bor i Danmark og spiller på det danske Ladbrokes.dk
16. Ladbrokes påtager sig intet ansvar for system- eller forbindelses-udfordringer, der kan påvirke en bruger i løbet af kampagnen.
17. Ladbrokes kan efter eget skøn bestemme, om vi mener, at forskellige konti er forbundet til den samme person ved hjælp af alle metoder, som vi finder passende at benytte, og efterfølgende handle derefter.
18. Arrangør er Ladbrokes Sportsbook LP, et kommanditselskab registreret i Gibraltar med firmanummer 44, og hvis hovedsæde er 57/63 Line Wall Road, Gibraltar.
19. Ladbrokes.dk kontrolleres af den danske Spillemyndighed.