MTG - selskabet bag Viasat og TV-kanaler som TV3, TV3+, TV3 SPORT 1 og TV3 SPORT 2 - har netop sikret de eksklusive rettigheder til at transmittere fra den spanske La Liga og den italienske Serie A i indeværende og de kommende to sæsoner.

Rettighederne er købt platformsneutralt og inkluderer således både TV- og digital udnyttelse på alle platforme. Ligesom med Premier League-rettighederne, så er der dog en dør åben for at sælge dele videre.

Erhvervelsen af rettighederne sker i kølvandet på at MTG i forrige uge sikrede yderligere tre års rettigheder til den engelske Premier League, og for MTG i Danmark betyder erhvervelsen, at TV3-kanalerne og Viaplay kommer til at sidde på det allerbedste fodbold fra den danske og internationale fodboldscene:

– Champions League

– Alka Superliga (1., 3., 4., 6. valg i hver runde)

– BET25 liga og alle kampe fra DBU Pokalen

– Premier League

– La Liga – Serie A

– Ligue 1

– Tysk pokal, samt diverse øvrige landskampe og europæiske kvalifikationskampe

MTG: Vi er stolte

"Vi er selvsagt stolte over, at vi nu kan føje yderligere en massiv mængde af topfodbold til vores i forvejen store rettighedsportefølje. På vores kanaler og på Viaplay har vi nu adgang til det bedste fra Danmark og fra Champions League, samt uge efter uge til Messi, Ronaldo, Pogba, Rooney, Aguero, Ibrahimovic og alle de andre verdensstjerner fra England, Spanien, Italien og Frankrig, siger MTG Danmarks administrerende direktør Kim Poder og i en pressemeddelelse og fortsætter.

" ... Med købet af de seneste rettigheder og alt vores øvrige topsport som NFL, Formel 1, Champions League-håndbold og meget meget mere, manifesterer vi os som Danmarks førende sportsbroadcaster. Vi har ganske simpelt masser af topsport, og vi vil nu nøje overveje, hvordan vi præcist vil udnytte La Liga og Serie A rettighederne i Danmark, herunder om der skal sælges dele af rettighederne", siger direktøren og lover, at der allerede i den kommende weekend vil være masser af La Liga- og Serie A-fodbold både på TV-skærmen og på Viaplay.

Med sidste uges offentliggørelse af købet af Premier League samt købet af La Liga og Serie A i denne uge, har MTG i Danmark rustet sig til fremtiden, og står stærkt positioneret i kampen om seerne og kunderne.

"Sport er i vores DNA, og folk har en berettiget forventning om, at vi leverer topsport til dem. Og vores ambition er da også hele tiden at kunne tilbyde vores kunder de bedste rettigheder og den bedste dækning. Vi kan nu præsentere en sportsportefølje på vores kanaler og på Viaplay i Danmark, som der nærmest ikke ses mage til noget sted i Europa. Vi har sikret os et fantastisk fundament til årene, der kommer, og vi går en sjov fremtid i møde, hvor vi vil gøre alt for at leve op til kundernes og seernes forventninger til os", siger MTGs sportschef Peter Nørrelund.

Følgende kampe er allerede planlagt til visning på TV:

Lørdag den 17. oktober

Kl. 16:00 på TV3 SPORT 1: Real Madrid – Levante
Kl. 20:30 på TV3+: FC Barcelona – Rayo Vallecano

Søndag den 18. oktober

Søndag kl. 12:00 på TV3 SPORT 2: Villarreal – Celta Vigo

Søndag kl. 15:00 på TV3+: Napoli – Fiorentina
Søndag kl. 20:45 på TV3 SPORT 2: Inter – Juventus

Følg med i hvilke kampe der sendes LIVE på TV ved at besøge vores TV guide som du finder her:

www.betxpert.com/tvguide

Kilde: digitalt.tv / tv3sport.dk