Her på BetXpert ryster vi på hovedet ad Danske Spils lummert-sexistiske kampagne "Der er så meget kvinder ikke forstår..."

Der findes særdeles dygtige kvindelige bettere.

Men selv om sportsinteresse og bettingkyndighed naturligvis ikke er forbeholdt mænd, må vi erkende at antallet af mandlige bettere indtil videre klart overstiger antallet af kvindelige - og det gælder også blandt BetXperts brugere.

Ikke desto mindre var der i sidste uges OddsXpert-konkurrence en kvindelig deltager der stak næsen frem og nær havde snuppet førstepladsen.

Ugens præmievindere
I sidste ende måtte "elsabeth" dog nøjes med en andenplads med 12,2 point - selv om hun sluttede flot af med odds 3,2 for krydset i Everton-Tottenham. Konkurrencens førerhund "Erlingen" sluttede nemlig af med odds 2,7 for Silkeborgs hjemmesejr over Brøndby, og det var nok til at holde forfølgerne - også de kvindelige af slagsen - bag sig.

I alt fik "Erlingen" 13 point. Førstepladsen belønnes med 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet (konkurrencens sponsor).

For andenpladsen får "elsabeth" 300 kr.

Vinderne kontaktes af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.