Hvem sagde, at piger ikke kunne spille poker?

Da Betandwin sidst søndag aften afholdte en pokerturnering med en præmiesum på næsten en halv million kroner, var det en dansk kvinde, der slog 615 andre spillere, og kunne gå fra bordet med førstepræmien på ikke mindre end $15.092 – som er næsten 100.000 danske kroner.

Vinderen – som andre pokerspillere kender som ’melle’ – er er en 28-årig kvinde fra Herlev. Selv havde hun betalt under 100 kr. for en plads i turneringen. Hun havde nemlig vundet sin plads i en såkaldt ’satellite’ – en kvalifikationsturnering, hvor der var en finale plads for hver tiende deltager. Mon ikke vi snart ser en 28-årig kvinde fra Herlev ved en af de store offline turneringer?

Men ”melle” var ikke den eneste dansker, som klarede sig godt i turneringen. Faktisk var der yderligere tre danskere blandt de syv højest placerede i turneringen; ’Thorup1’, ’giggs’og ’Semak.1’ forsynte sig alle godt af præmiepengerne. Det er imidlertid slet ikke unormalt. betandwin har mere end 1,5 million registrerede kunder fra hele Europa, og nogle af de bedste pokerspillere kommer fra Danmark. Mens pokerfeberen har raset i Danmark det sidste år, er mange af de andre lande først nu begyndt at opdage spillet. Det giver danskere en klar fordel i forhold til andre spillere.

Betandwin Poker tilbyder hele tiden nye turneringer. Lige nu kan man vinde en plads i „Master Classics of Poker“ i Amsterdam, hvor præmiesummen er på hele €350.000.