Første alvorlige test for Hareides nye landshold i jagten på VM 2018. Polen - Danmark lørdag aften i Warszawa bliver en neglebider. Du behøves ikke selv tjekke odds - vi har samlet alle bookmakernes bedste odds her.

Nu er der ikke mere snak. Ikke flere løfterige kampe mod halvsløje østeuropæiske landshold. Ikke flere undskyldninger. Nu skal det danske landshold præstere.

Det går løs lørdag 8. oktober kl. 20.45 i Warszawa. Mod et polsk landshold med verdensklasseangribere som Lewandowski og Milik.

Det bliver samtidig først rigtige test for det nye landshold, der har vist så lovende takter under Åge Hareide. Og nu skal vi endelig se, om der er bund i holdet, i spillestilen? Er det så meget bedre end under Morten Olsen? Det får vi svar på lørdag.

Vi kigger på odds i denne artikel og tager også et blik på de mange special-væddemål til opgøret. Her kan du blandt andet spille på Danmarks start-11'er.

Bookmakerne: Polen er svag favorit

Men hvad så med bookmakerne - hvordan vurderer de kampen?

Ja, generelt set er der mest fidus til Polen. Både de europæiske og de toneangivende "asiatiske" bookmakere startede ud i ca. odds 2 for Polen. Det er nu svagt stigende, hvilket kan indikere, at spillerne har lidt mere tiltro til Danmark, end bookmakerne havde i første omgang. 

Der kan dog ske store udsving, inden vi når lørdag. Vi har listet alle bookmakernes odds op herunder.

Se også vores ekspert Estadisticas' spilforslag til Polen - Danmark. Han tror, at polakkerne er for stærke for det umodne danske landshold.

Polen - Danmark kl. 20.45. VM-kvalifikation. Klik på de blå oddsbokse for at gå direkte til bookmakerne.

Polen  Uafgjort Danmark
2,08 3,40 4,00
Jetbull
888sport
Danske Spil
Begge hold scorer Odds Bookmaker
Ja 1,95 888sport
Nej 1,84
888sport

Bookmakerne forventer en målfattig kamp, hvor under 2,5 mål er favoritten. Det afspejles også i "begge hold scorer-"oddsene. Man kan da også sagtens forestille sig en kamp, hvor ingen af holdene vil blotte sig.

Men spørgsmålet er, om over-oddset er lige vel højt? Det er trods alt en kamp med en perlerække af individuelle topspillere.

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
2,28 1,69
888sport
Jetbull

Special-væddemål: Sisto starter til odds 3,20

Han er brandvarm i Celta Vigo, men regnes vurderes ikke til at starte inde ifølge Nordicbet*. Bookmakeren giver nemlig hele odds 3,20 på, at Sisto starter på banen i lørdagens VM-kvalkamp.

Gå til Nordicbet* og spil på Sisto her -> Odds -> Danmark -> specialspil

Her er et udvalg af Nordicbets øvrige specialspil på Danmarks startopstilling.

Udvalgte spillere - starter inde mod Polen Odds
Andreas Bjelland 2,95
Andreas Cornelius  4,00
Lasse Schöne        6,00
Peter Ankersen 1,12
Pione Sisto 3,20
Thomas Delaney 2,25
William Kvist 1,15
Pierre-Emile Højbjerg 1,25

Tankevækkende er oddsene på de centrale midtbanespillere. Kvist er favorit til startpladsen på bekostning af Thomas Delaney. Det er stik modsat i FCK, hvor anfører Delaney er første mand på holdkortet.

Odds 1,25 på Pierre-Emile Højbjerg er også lokkende. Han er fremtidens mand, og hvorfor skulle han ikke starte i så vigtig en kamp mod Polen?

Tonsvis af specials hos Danske Spil*

Også hos Danske Spil* kan man finde tonsvis af særlige specials på Polen-Danmark. Herunder fremhæves en håndfuld interessante specials, som der måske er værdi i - byd gerne ind med input.

Udvalgte specialspil hos Danske Spil* Odds
Danmark fører 1-0 ved pausen 5,50
Robert Lewandowski scorer og over 2,5 mål 5,00
Der scores på et hovedstød   2,15
Danmark scorer 1,50
Nicolai Jørgensen scorer og over 2,5 mål 7,50

Nicolai Jørgensen har været særdeles målfarlig indtil videre i sæsonen, så måske kan han også finde vej til netmaskerne i denne landskamp mod Polen. Gør han det, så bør chancen for at der kommer over 2,5 mål også være nogenlunde solid, når man fx ser på Polens offensive profiler.

Kan du finde nogle værdispil på denne landskamp?