Uge 27 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Gakkede krydser gav sejren, mens højoddserne sneg sig med i toppen.

 

Vinderen af uge 27 OddsXpert-konkurrence blev Goofy29 der med 7,20 points kunne indtage førstepladsen. Goofy29's taktik var tilrettelagt og klar fra begyndelsen; fra mandag til søndag blev der spillet på krydserne og det gav altså pote i sidste ende.

Med fire velbetalte X'er gjorde det ikke så meget, at søndagens tip ikke gik hjem - 7,20 points var nok til at blive siddende på førstepladsen.

Lige efter - med 7,10 points - finder vi brugeren the-herre, der kun fandt det nødvendigt at sætte sine tips fire gange i ugens løb. Nigerias overraskende 1-0 sejr over Canada i kvindernes VM til odds 5, var nemlig nok til at skyde the-herre godt igang. Vedkommende fulgte derpå op på bedriften fredag og lørdag ved at ramme to velbetalte hjemmesejre til henholdsvis odds 2,70 og 3,40.

Præmievindere, uge 27

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Goofy29 - 7,20 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): the-herre - 7,10 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.