Den forgangne uges OddsXpert-konkurrence så en god andel uafgjorte resultater, hvor især de uafgjorte semifinaler i VM i håndbold for herrer blev afgørende. Tyskland-Frankrig gav hele 10,00, mens Danmark-Polen gav 9,50. Disse højoddsede uafgjorte var gættet af mange deltagere, men ugens vinder lod sig ikke nøjes med dette. Ugen igennem skød han med skarpt, og ramte blandt andet også i Groningen-Heerenveen og Middlesborough-Arsenal.
Sammenlagt samlede "moon.dk" hele 16,75 point sammen for ugen. Dette rakte til sejr, på trods af at "moon.dk" missede sit tip på ugens sidste dag.

For sin sejr belønnes "moon.dk" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Idag mandag starter en ny ugekonkurrence i OddsXpert, og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.