Hvorfor bruge mere end fire tip på en uge, når det er rigeligt til at snuppe sejren i OddsXpert...?

"flipper24" startede sent, og var således et stykke efter da første tegn blev sat torsdag. Men på bare fire dage, og med fire krydser, distancerede han alt og alle. Torsdag ramte han uafgjort i den ordinære kamp i pokalfinalen mellem Esbjerg og Randers. Fredag var han blandt flokken der ramte odds 12,00 i håndboldkampen mellem Skjern og Kolding, og derefter var det med at holde tungen lige i munden i weekenden. "flipper24" fortsatte stilen, og nappede endnu to uafgjorte i Tromsø-Rosenborg og Viborg-FCM.
18,30 point lød den imponerende total på. Nærmeste konkurrent var "Titan", som på trods af at have ramt VHK´s flotte udesejr i Ljubljana til odds 3,05 måtte se sig distanceret yderligere på ugens sidste dag.

For sejren får "flipper24" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Maj er skudt igang!
Maj måned er nu godt og vel halvgående, og det høje håndbold-kryds har skabt en række udbrydere i det samlede felt. Feltet føres i øjeblikket af "imkri", som topper med 19,11 point, skarpt forfulgt af "kusstez", "Kostas" og "steenj" som alle ligger inden for to point af førstepladsen. Der er lagt op til endnu en spændende uge, hvor de førende skal vise at føringen skyldes mere end blot et højt kryds.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.