Taktikken var klar, og sejren lige så. Efter to svipsere kom der gang i pointhøsten, hvor "just3" ramte fem krydser i streg i konkurrencen om ugens OddsXpert i uge 12. Med hele 3,05 ned til nærmeste konkurrent var der ikke noget at tage fejl af, og det kan vinderen takke Søren Friis fra AC Horsens for. Med sin udligning i sidste minut i kampen mod Viborg sendte han "just3" på sejrskurs, og da Manchester United vandt sikkert over Birmingham kunne han ikke hentes.

For sejren får "just3" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I måneds konkurrencen er "just3" kravlet op på trediepladsen, med 3,38 op til sidste uges vinder "mc.city" med 16,05 point. Med fem dage tilbage af marts måned er kampen fortsat åben, og der er flere om budet. På andenpladsen truer "cyberDK" med 15,67 point, mens "bruusman" og "misobo12" ikke er langt efter med hhv. 12,35 og 12,30 point.

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...