Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

På søndag skal årets Robert-priser uddeles. Danmarks Film Akademi står bag kåringerne af de bedste danske film og skuespillere, og igen i år er der mange store præstationer at hædre.

I kategorien ”Årets danske spillefilm” ser det på forhånd godt ud for ”Krigen” med Pilou Asbæk i hovedrollen. Danske Spil* vurderer, at filmen er favorit til at vinde den eftertragtede Robert-statuette.

- ”Krigen” må på baggrund af Oscar-nomineringen til bedste udenlandske film være storfavorit til at vinde årets danske spillefilm, siger oddssætter Peter Emmike.

- Derimod ser vi Ulrik Thomsens præstation som ”Ricardo” til at være favorit foran Pilou Asbæk som årets mandlige hovedrolle, mens Bodil Jørgensens præstation i ”Mennesker bliver spist” sammenholdt med hendes comeback på scenen ovenpå den frygtelige ulykke tilbage i 2014 gør, at vi tror mest på hende i et tæt felt blandt årets kvindelige hovedrolle, fortæller Peter Emmike.

”Krigen” er storfavorit og giver odds 1,40 som bedste danske spillefilm, mens ”Sommeren 92” er næstfavorit i kategorien i odds 3,85. Derimod er Ulrich Thomsen favorit til at modtage Robert-statuetten som årets mandlige hovedrolle i odds 1,75. Pilou Asbæk følger efter i odds 2,75.

Danske Spil* har sat odds på en række kategorier til Robert-prisuddelingen – se dem alle her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/%C3%A5rets-robert

Årets Robert – Årets danske spillefilm:

”Krigen”                        odds 1,40

”Sommeren 92”             odds 3,85

”Under Sandet”              odds 5,50

”Idealisten”                   odds 13,00

”Mænd og Høns”            odds 25,00