Sponsoreret indhold fra Betsafe

Magtkampen på cykelholdet Tinkoff-Saxo kulminerede i weekenden med en fyreseddel til Bjarne Riis. Betsafe vurderer dog ikke, at karrieren i international topcykling dermed er slut for Riis, der meget vel kan være tilbage i feltet som ansat på et Pro-Tour-hold under Tour de France næste år.

Bjarne Riis har i en menneskealder kunnet kaldet sig enten cykelrytter, sportsdirektør eller holdejer, men efter weekendens fyreseddel fra livsværket Tinkoff-Saxo risikerer danskeren nu at måtte friste en tilværelse helt uden for cykelsporten. Sådan kommer det dog næppe til at gå, lyder det fra bookmakeren Betsafe, der regner med at se Riis i feltet under Tour de France i 2016. Den tidligere toprytters meritter som sportsdirektør gør ham ifølge bookmakeren attraktiv for mange andre cykelhold, så Betsafe betaler blot pengene 1,45 gange igen, hvis det danske cykelkoryfæ er ansat på et Pro-Tour-hold den 1. juli 2016. 

"Alle i cykelsporten kan se, at Oleg Tinkovs behandling af Riis er grotesk. Derfor tror vi ikke, at fyringen vil afskrække andre tophold fra at ansætte den tidligere holdejer i rolle som f.eks. sportsdirektør, hvor Riis gennem mange år har understreget sin store kompetence. Vores bedste bud er, at Riis bruger noget tid på at samle sig og dernæst indleder en ny start i international cykelsport. Han brænder stadig for cyklingen og kan lide det tætte samarbejde med rytterne og de taktiske overvejelser i holdbilen. Vi regner dog med, at Riis denne gang vil søge mod et hold, hvor han får mere frihed og større indflydelse end tilfældet har været på Tinkoff-Saxo," siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Er Bjarne Riis ansat på et Pro-Tour hold inden 1 juli 2016?
Ja 1.45
Nej 2.60

Find spilet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Cykling - International - Special