VM i håndbold for kvinder nærmer sig med hastige skridt. Vi giver dig muligheden for at vinde billetter til to kampe ved slutrunden - heriblandt Danmarks kamp mod Chile. Du skal blot deltage i vores konkurrence bragt i samarbejde med Betsson*.

Betsson er officiel partner ved det kommende VM i håndbold for kvinder, som spilles i Danmark, Norge og Sverige. Du har mulighed for at få fingrene i to billetter til to af gruppekampene ved VM i Herning.

Det drejer sig om Danmarks gruppekamp mod Chile samt det andet opgør i gruppen mellem Rumænien og Serbien. Kampene spilles søndag den 3. december i forlængelse af hinanden i Jyske Bank Boxen i Herning. Første kamp er Rumænien - Serbien, som starter kl. 18, mens Danmark - Chile er sat til 20.30.

For at være med i kampen om billetterne, skal du deltage i vores konkurrence omhandlende Champions League-kampen mellem Bayern München og FC København.

Betsson Håndbold VM Sponsor

Konkurrencen

Det er følgende spørgsmål omkring Champions League-kampen mellem Bayern München og FC København, som skal besvares:

Forudsig slutresultatet af Bayern München - FC København samt første målscorer.

Du skal være aktiv dansk kunde hos Betsson* og skrive dit svar i denne artikels kommentarfelt inden kampstart, som er onsdag den 29. november kl. 21.00.

Præmien

Der vil blive fundet to vindere. Disse vinder hver to billetter til kampene Rumænien - Serbien og Danmark - Chile. Billetten gælder for begge kampe.

Det vil sige, at der konkurreres om i alt fire billetter. Der er to vindere, som hver får to billetter.

Billetterne er af kategori 1 (bedste pladser) og har en værdi af 535 kr. pr. styk.

Hold med flest bookingpoint: FCK

Læs tippet fra Weberen og grunden til, at han mener, at FCK får flere bookingpoint end Bayern München.

Regler og vilkår

Præmien er to billetter til VM-kampene Rumænien - Serbien og Danmark - Chile, som spilles i forlængelse af hinanden søndag den 3. december fra kl. 18.00 i Jyske Bank Boxen i Herning.

For at deltage skal du komme med dit svar på ovenstående spørgsmål. Det skal ske i kommentarfeltet i denne artikel inden kampstart, som er onsdag den 29. november 2023 kl. 21.00.

Præmierne kan ikke byttes til kontanter, freebets eller lignende.

Du skal have en aktiv konto hos Betsson* for at kunne deltage i konkurrencen. Konkurrencen er sponseret af Betsson*, der er officiel partner ved kvindernes VM i håndbold 2023.

Såfremt mere end to deltagere kommer med korrekte forudsigelser, vil vinderne blive fundet via lodtrækning blandt disse.

Er der kun en, som rammer rigtigt, vil den sidste vinder blive fundet via lodtrækning.

Hvis ingen rammer første målscorer, så trækkes der lod blandt de deltagere, som har ramt kampens slutresultat.

I det tilfælde at ingen rammer kampens resultat, vil vinderen blive fundet via lodtrækning blandt alle konkurrencens deltagere. Dette gælder også, hvis der er deltagere, som måtte have ramt første målscorer men ikke kampens slutresultat.

BetXpert forbeholder sig retten til til enhver tid at trække konkurrencen tilbage.