I den kommende weekend går SAS Ligaen atter på græs efter vinterpausen, og det fejrer vi med en odds-konkurrence, hvor bookmakeren Betway lægger op til 10.000 kr. i præmiepuljen!

Konkurrencen går i sin enkelthed ud på at ramme rigtigt i så mange af weekendens SAS Liga kampe som muligt. Og at ramme et samlet odds der er højt nok til at komme i præmierne! Vinderne af konkurrencen er dem der rammer det højeste samlede odds på en kupon hvor man selv vælger hvor mange af weekendens 6 SAS Liga kampe der skal med.

At vinde kræver således at man er modig, men pas på - bliver man overmodig, og misser blot én kamp på sin kupon, er man ude af konkurrencen!

De 5 bedste deltagere præmieres, og den ordinære præmiesum er på 5.000 kr., men har man spillet for mindst 50 kr. på et spil på weekendens SAS Liga kampe, fordobles den evt. præmie man vinder!

Læs mere om konkurrencen og reglerne for den på http://www.betxpert.com/competitions/sas

Ekstrapræmie: Opret Betway-konto og vind 1.000 kr.
Som ekstra-præmie trækker vi lod om én præmie på 1.000 kr. blandt alle der opretter en konto hos Betway via et link her fra BetXpert i perioden fra tirsdag d. 6/3-2007 kl. 20:00 t.o.m. lørdag d. 10/3-2007 kl. 17:00, og placerer ét spil for minimum 20 DKK indenfor samme periode.

Vilkår og betingelser for denne ekstrapræmie er også beskrevet på konkurrence-siden på http://www.betxpert.com/competitions/sas

Held og lykke!