Er du BetXpert's bedste bruger udi kunsten at forvalte en spillepulje til overskud? Så har du fra i dag, mandag d. 7. marts 2011, chancen for at bevise det, ved at deltage i NordicBet* Challenge konkurrencen.

Konkurrencen afvikles over 8 uger, med NordicBet* som konkurrence-sponsor.

44.000 kr. i præmier!

Konkurrencens samlede præmiesum er på over 40.000 kr., og er opdelt i 8 uge-konkurrencer og en samlet konkurrence. Hovedpræmien er en rejse til FA Cup finalen i London i maj, men undervejs uddeler vi også hver uge 2.000 kr. i præmier. Selvom man evt. kommer skidt fra start, er der altså noget at kæmpe for gennem alle 8 uger.

1.000 enheder at spille for - hver uge

Konkurrencen går ud på at skabe sig størst muligt overskud ved at placere fiktive spil på kampe og odds fra NordicBet*'s kampudvalg. Hver mandag får man 1.000 enheder til rådighed, og man placerer sine spil direkte på konkurrencesiderne her på BetXpert. Man behøver derfor ikke at være kunde hos NordicBet* eller besøge dem undervejs for at deltage i konkurrencen.

Når en uge er omme, overføres ugens over/underskud til en samlet balance, og en ny uge begynder med 1.000 nye enheder at lege med. Nye deltagere kan dermed springe ind i konkurrencen når de ønsker.

Den første uge - og hele konkurrencen - starter altså i dag, så gør dig klar allerede nu ved at besøge konkurrence-siderne og læse om regler, præmier mv. på http://www.betxpert.com/konkurrencer/nordicbet-challenge