BetXperts vintersportsekspert Nicolai Kristensen fik en flyvende start på VM i nordiske ski-sportsgrene. 5 ud af 5 tip gik hjem, da verdensmesterskaberne i Oberstdorf lagde ud torsdag med de frie langrend-discipliner.

1000 kr satset på 5 singler og en højoddset multi blev til 2427 kr. En tilbagebetaling på dagen på 245%... Dermed er Nicolai oppe på en tilbagebetaling på 109% for de seneste 30 dage, og oppe på 113% totalt. Efter uvant mangel på succes i december og januar, er Kong Vinter virkelig ved at finde sporet igen.

VM i Oberstdorf fortsætter til søndag d. 27. februar. Programmet kan ses på BetXperts vintersports-side, hvor man også kan læse Nicolais analyser og skrive sig på hans mailingliste (og få et praj, når han har udlagt nye tip). I dag kl. 11 afholdes konkurrencen i Nordisk Kombination, dvs. hvor deltagerne både skal skihoppe og løbe langrend. Nicolai har naturligvis tip ude til konkurrencen.

Samtidig med VM i Oberstdorf foregår der i øvrigt også andre ting i vintersports-verdenen. I dag kl. 13 er der således en World Cup-konkurrence i skiskydning (der afholder VM senere på året) i slovakiske Pokljuka. Også hér har Nicolai fundet en fidus.

Og kl. 20 er der skøjteløb i Heerenveen. Eller... Skøjteløb lyder lidt tamt - som en tur på Kgs. Nytorvs bedsteborgerlige skøjtebane - så lad os i stedet kalde det: Speed skating. Nicolai har et godt øje til norske Grødum, der bør vinde over Hedrick fra USA til odds 1,45.

http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/