Det blev til tyrkiske CL-tæsk mod Galatasaray og nu kan FC København-spillerne se frem til Superliga-kampen i Randers. Kommer FCK tilbage på sejrskurs?

Onsdagens Champions League-gruppekamp mod Galatasaray blev desværre ikke til den store positive oplevelse for Ståle Solbakken og hans FCK-tropper. De slap dog fra opgøret med et hæderligt 1-3 nederlag, men det er svært at forestille sig en lykkelig slutning på det københavnske Champions League-eventyr. FCK virkede overmatchede og langt fra at have internationalt niveau.

Ståle Solbakken kæmper stadig med at spille et salgkraftigt hold sammen efter han overtog tøjlerne fra Ariël Jacobs. Galatasaray-kampen viste, at der bestemt endnu er meget at arbejde med for den norske træner, der må være skuffet over holdets præstation i Istanbul.

Men fokus skal nu rettes mod den kommende Superliga-runde, hvor FCK skal møde Randers på AutoC Park. Efter 2-3 nederlaget til Brøndby er det blevet til to hjemmesejre mod Sønderjyske og AaB, og FCK er rykket op på en 7. plads.

Randers Uafgjort FC København
Odds 4,10 Odds 3,75 Odds 2,00
Betsafe
Bet365
MermaidBet
Under 2,5 Mål Odds 2,04 Betsafe
Over 2,5 Mål odds 1,85 Bet365

Er FCK på rette vej?

Søndagens opgør mod Randers kan blive vigtig for sæsonen. En udesejr til FCK vil vise god moral i truppen, og at Ståle-effekten kan sende dem på guldkurs. En Randers-triumf vil derimod slå tvivl om Ståle Solbakken kan nå at finde rette taktik og startformation til at sikre stabile resultater.

Kan FCK ryste 1-3-nederlag til tyrkiske Galatasaray af sig og genoptage jagten på førerholdet FC Midtjylland eller vil FCKs CL-skuffelse give Randers en tiltænkt sejr over de forsvarende mestre?

Udvalgte Superliga Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,60
NordicBet
FC København 2,75
Unibet
Brøndby 12,50 NordicBet
AaB 14,00 Unibet
Esbjerg 18 Unibet
OB 25 Unibet
AGF 52
Partybets
Randers 60 NordicBet
FC Nordsjælland 81 Bet365
FC Vestsjælland 150 Unibet
Viborg 151 Bet365
SønderjyskE 401 Bet365