Danmark er ramt af håndboldfeber, og de danske drenge lugter metal. Nu kan du sammen med en ven/partner komme med på sidelinien når Danmark på søndag skal spille enten finale eller bronzekamp.

I samarbejde med NordicBet* tilbyder vi alle BetXpert brugere at være med i lodtrækningen om 2 billetter til at overvære både finale og bronzekamp i Malmö Arena søndag d. 30. januar.

Alle nye og gamle kunder hos NordicBet* kan være med i lodtrækningen. Det eneste du skal gøre er at indsætte mindst 100 DKK på din NordicBet-konto i perioden fra tirsdag d. 25. januar kl. 11:00 til fredag. d. 28. januar kl. 15.00 - så er du med i lodtrækningen, som foretages af NordicBet* umiddelbart herefter, og vinderen kontaktes direkte af NordicBet*.

Har du ikke allerede en NordicBet-konto, kan du besøge NordicBet og oprette en her.

Beskrivelse af præmie

Præmien

2 billetter til VM-finale-dagen i herrehåndbold 30. januar 2011 i Malmö Arena, incl. optakt ved Per Johansson.

Program for dagen

Vinderen skal møde op d. 30. januar kl. 12.00 på nedenstående hotel, som ligger 200 meter fra Malmø banegård:

First Hotel Jörgen Kock

Jörgen Kocksgatan 3

211 20 Malmö

Sverige

http://www.firsthotels.com/sv/jorgenkock

Herefter afholder Per Johansson, træner for Sveriges håndbold damelandshold, et oplæg til bronzekamp og finale, hvor han også vil give lidt information omkring spil på håndbold.

Kl. 13.00 er der afgang mod Malmø Arena via bus eller tog fra banegården, og fra kl. 14:30 er der bronzekamp, efterfulgt af finalen kl. 17:00.

Bemærk: al personlig transport til og fra Malmö står for vinderens egen regning.