Vinderen af sidste uges OddsXpert-konkurrence har et navn der står i grel modsætning til hans evner som tipper og taktiker. "Solstik" kalder han sig - men han demonstrerede stor kølighed da han snuppede førstepladsen.

Solstik startede ugen som lyn og torden, med odds 3,0 mandag og odds 5,0 tirsdag. Det blev konsolideret de næste dage med odds 2,85 og 3,1 - og efter fire dage havde han en imponerende pointsum på 9,95 og et solidt forspring til forfølgerne. Så solidt at han kunne læne sig tilbage og undlade at spille fredag og lørdag. Søndag måtte han dog på den igen hvis han ville undgå at blive indhentet - men det gik så også uden problemer, via odds 2,05 for Koldings udesejr over LFA. Solstik sluttede med 11 point - mens nr 2 fik 10,30 point.

For bedriften får Solstik en præmie på 500 kr der indsættes på en Sportingbet-konto (vi sender en mail med de nærmere detaljer).

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert  

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.