Sejren for den netop overståede uge 14, blev hevet i land i overlegen stil. Selvom vinderforspringet blot var 0,85 point, var der aldrig helt tvivl om sejren. "steppp" var nemlig suveræn i løbet af ugen, og forspringet forud for sidste dag var så stort, at nærmeste konkurrent skulle ramme en overraskelse for at gå forbi. "steppp" slog dermed koldt vand i blodet og undlod at spille på ugens sidste dag. Dermed sluttede han med 6 ud af 6 rigtige, og 9,70 point samlet, mens nærmeste forfølgere "Kian86" og "mhadberg" sluttede med hhv. 8,85 og 8,62. Begge ramte det uafgjorte resultat mellem Juventus og Fiorentina til odds 3,30, men desværre for dem var dette ikke nok.

For sejren får "steppp" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen
Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Konkurrencen for april måned er allerede godt igang, hvor godt og vel en trediedel er afviklet - men fortvivl ikke, det kan nås endnu! April måned føres i øjeblikket af den forgangne uges vinder "steppp", men der er rift om pladserne i toppen. De øverste fem deltagere ligger i øjeblikket inden for 1,20 point, så spændingen er i dén grad intakt, her hvor anden uge af april skydes igang.

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...