I går kronede vi vinderne i juni måneds OddsXpert konkurrence og i dag gælder det ugekonkurrencen. Med den minimale margin 0,09 point blev det "Christof_83" der løb med sejren foran "laili". "Christof_83" lå inden weekenden komfortabelt i spidsen og valgte at holde spillefri lørdag og søndag. Det var da også nær gået galt, da "laili" med hele 7 rigtige tip for ugen var ved at overhale på målstregen. Satsningen hold dog hjem, og sejren kom i hus.

For sejren belønnes "Christof_83" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

Mens det har været en kende småt med deltagere i Greenbook konkurrencen, er der anderledes gang i OddsXpert. I juni måned var der totalt 636 deltagere i kamp om de fem toppræmier, hvor der på podiet blev plads til et par af de seneste ugers vindere:

1 - 1.200 DKK: Boeriis 19,53 point
2 - 800 DKK: pokersuheld 19,02 point
3 - 500 DKK: jens bets 18,00 point
4 - 300 DKK: Wolf 15,70 point
5 - 200 DKK: easy2win 12,20 point

Alle vindere bliver kontaktet direkte.

Månedskonkurrencen for juli måned blev skudt igang idag, søndag, mens en ny ugekonkurrence starter i morgen. Du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er såre simpel - og ganske gratis. Hver dag kan du på ovennævnte side finde tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.